ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Стига сте се мъчили със запек! Тази рецепта ще ви избави от мъките!

Когато страдате от запек, вие се чувствате много некомфортно и се нуждаете от помощ.

Вместо да закупувате всякакви лаксативи от магазина, можете да направите свое собствено домашно слабително за облекчаване на дискомфорта, както и против всяка болка, свързана с констипацията. Това лекарство можете да използвате и като естествено домашно слабително за прочистване на организма си от токсини. След като се научите как да направите своя собствена паста против запек, вече няма да зависите от лаксативите, които имат доста неприятни странични ефекти.

Против запек
Против запек

Съставки

½ чаша листа на сена

2 ½ чаши вряща вода

450 гр. стафиди

450 гр. сушени сини сливи

450 гр. сушени смокини

1 чаша кафява захар

1 чаша лимонов сок

Инструкции

Запарете сената в 2 ½ чаши вряща вода за 5 минути.

Махнете листата на сената и налейте чая в голяма тенджера.

Добавете стафидите, сушените сини сливи и смокините в чая. Сварете плодовете за 5 минути.

Махнете сместа от котлона и добавете захарта и лимоновия сок.

Сместа се оставя да се охлади. Поставя се в блендер, за да се създаде гладка паста. Сложете готовата паста в стъклен буркан с капачка и го поставете в хладилника. Така ще я съхраните за по-продължително време. Добавяйте по 1-2 супени лъжици от сместа на ден към храната си. Можете да я смесвате с топла вода, за да си направите питие или да я поставите върху препечена филийка, или да я ядете направо от лъжицата.

След като свършите тази вкусна и полезна смес, направете още една доза и продължете лечението най-малко един месец. След това започнете да взематe пастата през ден по 1 супена лъжица за още 10 пъти, т.е. общо 20 дни. Ако намалената доза не повлиява запека ви, значи трябва да пиете всеки ден по 1 или две супени лъжици.

Който няма време да прави домашни лекарства, може да си купи БОДИЛАКС – напълно натурален продукт, който съдържа: кори oт зърнастец, корени от ревен, листа от касия, плодове от резене, ленено семе, казанлъшка роза, плодове от анасон.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *