Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доктор Кат Ван Кирк: Вместо виагра – пийте тъмна бира!

Д-р Кат Ван Кирк счита бирата за мощно средство за увеличаване на сексуалната активност

доктор кат В действителност, много експерти смятат, че малките количества алкохол са отлични афродизиаци. Разбира се, това важи само когато се ползва алкохола в ограничени количества. Но бира е особено полезна, най-вече защото увеличава продължителността на половия акт, пише News.com.au.

Фитоестрогените, съдържащи се в бирата, могат да отложат момента на еякулация. Тъмната бира доказано подобрява настроението, развързва езика и кара хората да се чувстват по-добре. Въпросът е в това, че тъмната бира съдържа повече желязо отколкото светлата бира. А желязо увеличава броя на червените кръвни клетки и подобрява общото кръвообращение. Тези два фактора са от критично значение за здравословна и честа ерекция.

В допълнение, тъмната бира увеличава издръжливостта. Проучванията показват, че мъжете, които пият по една халба бира на ден, е с 31% по-малко вероятно да имат проблеми със сърцето. Ако комбинирате умереното пиене на тъмна бира с интензивна тренировка, можете да засилите значително сърдечно-съдовата система, която е отговорна за издръжливостта.

Марка бира Guinness е с ниско съдържание на калории и алкохол. Но за сметка на това има и много витамини и минерали. Бирата Guinness особено се отличава с високите нива на витамин B и пробиотични вещества. Така че, тази марка укрепва здравето като цяло, и има положителен ефект върху храносмилателната система. От своя страна, доброто състояние на стомашно-чревния тракт е важно по време на полов акт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *