ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народна медицина при увеличена простата

В 500 мл вода се вари 1 чаена чаша ечемик докато остане наполовина. Отделно от тази отвара се слагат в 2 литра вода, 2 супени лъжици семе от пъпеш, 1 супена лъжица царевична брада, листа от бяла бреза, корени от магданоз, 1 стрък репей. Тази смес се вари точно 2 минути, след което се добавя 1 супена лъжица мечо грозде, ври още 1 минута и се сваля от огъня. Смесват се 2 отвари и се пие по 1 кафена чаша 3 пъти на ден преди ядене.

В чаша вряла вода се запарва 1 супена лъжица от свежи листа на дребноцветна върбовка. Престояват 30 секунди. И се прецеждат. Чаят се пие сутрин 1 чаена чаша наведнъж на гладно, а втората 30 минути преди вечеря.

В 500 грама мед се изсипва 1 чаена чаша борови връхчета. Престояват така 1 месец и след това се приема 3 пъти дневно по 1 супена лъжица 20 минути преди хранене. Още като започнете да го приемате веднага се чувства облекчение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *