ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СИНУЛАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР / SINULAN FORTE JUNIOR

Съдържа екстракти от цвят на черен бъз, липов цвят, корен от градинска ружа, листа от Andrographis paniculata, върбинка, лопен, цинк, D-биотин, ксантан, консерванти, глюкозно-фруктозен сироп

Предназначение

синулан фортеджуниър
Синулан форте джуниър пази дихателната система от инфекции.

СИНУЛАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР е хранителна добавка в течна форма. Подходяща за деца над 3-годишна възраст, подрастващи и възрастни. Укрепва имунната система, предпазва дихателната система от чести инфекции, поддържа здрави лигавиците.

Всеки един от растителните екстракти има доказано от поколения терапевтично и укрепващо действие. В комбинация лечебните ефекти на билките се усилват. Композицията е отличен антиоксидант, който мобилизира съпротивителните сили на организма за преодоляване вредното въздействие на свободните радикали. Съставки като екстрактите от бъзов цвят, липа и ружа подпомагат оздравителните процеси в носа и гърлото, като успокояват лигавиците и блокират възпалителните процеси.

Серията СИНУЛАН на Валмарк предлага също таблетките СИНУЛАН ФОРТЕ– при синузит и хрема, и СИНУЛАН  ДУО ФОРТЕ – при кашлица и хрема.

Как се приема

Стандартната дневна доза от СИНУЛАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР е една чаена лъжичка. Посъветвайте се с педиатър за дозата, ако давате продукта на малко дете. Дневната доза не бива да се превишава независимо от това, че продуктът е на билкова основа.

Течната добавка може да се приема независимо от храненията.

Възможни нежелани ефекти

Някои от съставките на добавката могат да предизвикат алергична реакция. Консултирайте се със специалист преди прием, ако имате алергия към цветни полени!

Кога НЕ БИВА да се употребява

СИНУЛАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР не се прилага при алергия към някой от компонентите на добавката. Обърнете внимание на биотин, т.е. витамин В7.

Продуктът е противопоказан при бременност и по време на кърмене.

Не използвайте за деца под тригодишна възраст!

Взаимодействие с други медикаменти

Няма регистрирани негативни странични ефекти.

________

Усреднена цена в аптеките – 13 лв за флакон от 120 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *