Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ново! Вижте как народната медицина лекува псориазис!

Ако започнете лечение на псориазис с тези рецепти, трябва да се откажете от яденето на храни с животински произход!

Лечение на псориазис в орехова вана
Лечение на псориазис в орехова вана

Също така, трябва да се въздържате от люти подправки и черен пипер. Въобще не трябва да се пият алкохолни напитки. Препоръчително е да се разнообрази менюто с различни зеленчуци и плодове. Обърнете специално внимание на тиквата. Диетата трябва да ви помогне и да даде основата за специфичното лечение.

Лечение с лук

Необходимо е в една пълна вана с топла вода да се разтвари опаковка сол и след това да се сложи болният във ваната в продължение на 15 минути, като трябва да се намокри главата. След като излезе от ваната, не бършете тялото, а останете в топла стая да изсъхне.

Настържете на ренде 2-3 глави кромид лук. Намажете главата и цялото тяло на болния с тази каша от лук. След 20 минути разрешете косата, за да падне лука от главата, а тялото избършете с мека кърпа, но не се мие. Така болният трябва да легне за през ноща. На другата сутрин трябва да се измие с вода и сапун с манган.

Дръжка от тиква помага при лечение на псориазис

Псориазисът се лекува много трудно и дълго време, така че се запасете с много дръжки от тиква. Дръжките се пекат във фурната, докато станат на пепел. Вечер преди лягане намазвате болните места с чеснов сок (получава се от изцеден чесън) и се поръсва с пепел от тиквени опашки. Лечението е неприятно само заради миризмата на чесън.

Орехова баня

Половин килограм орехи счукайте и смесете с мед – тази смес използвайте за ядене. Черупките сварете за 10 минути в 2 литра вода, прецедете и сипете във ваната. Долейте топла вода, като напълните само четвърт от обема на ваната. В тази вана легнете за половин час, доливайте по малко вряла вода отстрани, за да не изстинете. След това трябва да си легнете, за предпочитане 1-2 часа. Ваните трябва да правите три дни, по-добре вечер по време на обостряне, за да се успокои псориазисът.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *