ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Стара рецепта на немска монахиня подсилва бъбреците

Класическата напитка на Хилдегард фон Бинген

Изстискайте пресни леторасти oт бял пелин с помощта на дървена преса или хаванче и след това прецедете отделения сок през марля. За приготвяне на напитката не се нуждаете от много сок. Смесете 1 л вино от контролирано биопроизводство с около 40 мл (или по-малко!) прясно изцеден сок от бял пелин и 150 г мед.

Според рецептата на Хилдегард първоначално трябва да кипнете виното с меда, след което да прибавите и сока. За постигане на по-голяма дълготрайност готовата течност се кипва още веднъж. Когато приготвяте

пелин
Пелин за здрави бъбреци

напитката за лично ползване, това не е необходимо, но може по желание да го направите.

Ако консумирате тази напитка редовно, ще изпиете едно шише за около 7 седмици, а точно толкова е и трайността на червеното вино, поставено в хладилника.

Пийте по една малка чашка преди закуска всеки трети ден – така се стимулира изхвърлянето на продуктите от обмяната на веществата в организма и се подсилват преди всичко бъбреците.

Отслабената работа на бъбреците най-често е причина за отлагания по стените на кръвоносните съдове и в съединителната тъкан.

Отслабеното зрение също може да е един от първите признаци.

Тази пелинова напитка е чудесно превантивно средство срещу болестта на цивилизацията – атеросклерозата, при която се засягат коронарните съдове, както и се уврежда оросяването на белите дробове.

Хилдегард фон Бинген (1098 – 1179) – немска монахиня от Бенедиктинския орден, писателка и всестранен учен, основоположничка на мистицизма в средновековна Германия.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *