ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепти за борба с вагиналните инфекции от руския фитотерапевт Георги Ковальов

Георги Ковальов е известен руски билкар

вагинални инфекции Неговите рецепти са били издадени в книга в началото на 70-те години на миналия век. Книгата носи простичкото заглавие „Лечение с билки“. Рецептите в нея са били събрани от дъщерята на лечителя – Нина. За съжаление, този безценен сборник има само едно издание. Но, въпреки това, рецептите на Ковальов стават популярни не само в Русия, но и в целия свят.

Нина Ковальова (1913-1972) е съветски лекар и фитотерапевт.

Опитът с лечебни билки в семейството й се предава от поколение на поколение. Нейният прадядо е бил крепостен селянин лечител и билкар.

Георги Ковальов (1873-1944), бащата на Нина Ковальова изучава народната медицина през целия си живот. За да се запознаете с народната медицина и в други страни и местните лечебни растения, той пътува до Индия, Китай и Япония, до Цейлон и Мадагаскар. В продължение на много години участва и в изследването на флората на Сибир; за дълго време той живее в Саратов и изучава растенията в Поволжието.

Ето и рецептите!

Чат от розмарин е доста ефективен срещу сърбеж и изтръпване. Можете да го използвате за измиване на интимните части, както и да го пиете.

Нужна ви е 1 супена лъжица изсушен розмарин в чаша вряла вода.

Изчакайте 10 минути, за да се накисне и е готово за употреба.

Пийте от 1 до 4 чаши на ден, ако имате гъбична инфекция.

Боровинките са полезни също срещу инфекции на пикочните пътища, както и срещу гъбични инфекции. В случай на гъбична инфекция е препоръчително да се пие чист, неподсладен сок от червена боровинка няколко пъти на ден.

Чесън

Яжте чесън по-често, ако страдате от вагинална инфекция.

Масла

Маслото от чаено дърво е отлично за лечение на гъбични инфекции. Просто сложете няколко капки върху тампон и го оставете да действа за около 3 часа. Повторете тази терапия 2 пъти на ден.

Подобно е и действието на маслото от риган. Можете да го прилагат на повърхността, но най-добре е да го разредите 1:1 с базово масло, като например бадемово или зехтин. Или можете да го приемате орално под формата на капсула 2 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Рецепти за борба с вагиналните инфекции от руския фитотерапевт Георги Ковальов

  1. аз каза:

    Абе дами мили, вместо да четете какви отвари да правите, ходете редовно на гинеколог, защото тия инфекции докарват безплодие и какво ли не , ако не се хванат на време!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *