ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Витамин В17 и гъба рейши имат УНИКАЛЕН противораков ефект

Витамин B17 е наполовина естествен, наполовина създадено от човека

витамин B17

Според някои учени витамин В17 (vitamin B17) може да бъде част от терапията за лечение на рак.

Ракът е непрекъснато нарастващ проблем, който краде животи по света с тревожна скорост. В доклад на Световната здравна организация се посочва, че всяка година се съобщават милиарди нови случая, и че почти милион хора ще умрат от болестта. За съжаление, ракът не е само едно нещо или едно заболяване, това е общ термин, който капсулира всяко състояние, при което анормалните клетки растат с необичайна скорост. В момента всеки орган и система на тялото може да бъде атакуван от някаква форма на рак. Някои могат да се разпространят в други части на тялото или дори в самата кръв.

Медицината, като хуманна наука, работи неистово, за да намери лек, изследвайки пътища както съвременни, така и неизвестни

Природната медицина също е помогнала в търсенето, разглеждайки лекове и лекарства, представени ни днес, и тези от далечното минало.

Витамин B17 и гъбата Рейши са само една малка част от онова, което хората използват за да се предпазят и преборят това ужасно заболяване

Витамин В17 (vitamin B17), известен още като амигдалин, е вещество, извлечено от кайсиеви семена. Новият В17 Комплекс Форте на капсули е лесен начин да осигурите на тялото това ценно вещество.

Амигдалинът се счита от мнозина за естествено вещество, което помага в борбата с рака. Приписват му се свойствата, заради които намалява туморите, а също и помага за облекчаване на болката при рак.

Гъбите Рейши, от друга страна, съдържат ценен бета-глюкан. Бета-глюканът за укрепване на имунната система, подпомага липидния метаболизъм, а също така влияе върху регулирането на кръвната захар. Освен това, гъбите Рейши също се считат за полезни в борбата срещу рака.

Защо хората, които побеждават рака с естествени природни средства, като гъбата Рейши и Витамин В17 стават все повече и повече?

Отговорът може би не е в науката, а в политиката и подхода към рака. Отговорът е скрит в икономическата мотивация на онези, които доминират в медицинския бизнес.

Защо всяка година научни работници, изследователи и лекари декларират, че са на крачка от откритието на века – лек против онкологичните заболявания, и някой или нещо все им пречи да направят тази толкова необходима и важна крачка?

Защото така е устроен света. Защото лекарство против раковите болести вече има. Защото изцелението е в нашите собствени ръце.

В медицината всичко е въпрос първо на превенция и след това на правилно лечение

Ако милиарди долари годишно са похарчени за изследвания на рака, други милиарди (или по-скоро стотици милиарди) идват от продажбите на медицинско оборудване, хирургия, хоспитализация и фармацевтични продукти. Така ние имаме пред нас една доста ясна картина, от която разбираме, че лечението и смъртта на хората болни от рак е изгоднo. И ако решението за лечението на рака може да бъде намерено в един обикновен витамин, гигантската индустрия с всички средства се противопоставя на това решение. Фармацевтичните компании провеждат изследвания само на лекарствата, измислени от тях. По този начин, ако бъде одобрено лекарството, те имат ексклузивни права за продажбата му. И никога или много рядко се правят изследвания на онова, което се продава по пазарите, расте в градината или в гората, защото то не може да бъде патентовано.

Това е основната причина, поради която Витамин В17 трябва да се използва в борбата срещу рака.

Малко факти

Доктор Джудети, италиански професор от Факултета по медицина на Университета в Торино, като доклад на конференция на международната общност за борба с рака, която се проведе в Бразилия, показа резултатите от леатрила върху пациенти, болни от рак. Той показа как амигдалина(наричан също и леатрил) допринесе за унищожаването на много видове тумори, включително тумори на шията, ректума, матката и гърдата „В много случаите видяхме цяла група от тумори, които бяха умъртвени много бързо.“ Той каза също така, че след употреба при лечение с Витамин В17 на пациенти с напреднал рак на белия дроб, е можело да се види с помощта на рентгенови лъчи, регресията на туморите и метастазите.

След речта доктор Джудети, американски лекар, обяви, че леатрила е бил разследван в САЩ и е обявен в несъстоятелност при лечението на рак.

Д-р Джудети отговори, че той не се интересува от това, което е било признато в Съединените щати. „Аз просто ви казвам онова, което виждам в моята собствена клиника. „(публикувано в Cancer News Journal)

И така, какво ще направи за вашето здраве Витамин В17?

Уникалната комбинация в Новият B17 Комплекс Форте помага не само за превенцията на рака, но активно участва в унищожението на раковите клетки. Освен това, витамин В17 в комбинация с гъбата рейши ще помогне и при:

  • превенция на рака и като средство при лечение на злокачествени тумори (рак, саркома, меланома, левкемия, и т.н.);
  • доброкачествени тумори (аденоми на хипофизата, аденом на простатата, полипи, кисти, и др.);
  • автоимунни заболявания (астма, алергии, системен лупус еритематозус, множествена склероза, ревматоиден артрит, склеродерма);
  • имунодефицит, чести настинки;
  • заболявания на сърдечно-съдовата система (инфаркт, инсулт, високо кръвно налягане);
  • белодробна болест (хроничен бронхит, пневмония);
  • наднормено тегло;
  • диабет заболяване на 1-ви и 2-ри тип;
  • заболявания на централната нервна система;
  • нарушения на съня, синдром на хронична умора;
  • затлъстяване, атеросклероза, хипертензия.

Основните ефекти от комбинацията на Витамин В17 с гъба рейши

  • Антитуморна активност: разрушава клетките – мутанти (ракови клетки),
  • Активира антитуморната защита, като допринася за борбата срещу рака;
  • Стимулира чревната перисталтика, изчиства организма от хранителните мазнини и токсини, нормализира липидния метаболизъм, намалява холестерола в кръвта;
  • Понижава кръвното налягане;
  • Намалява кислородния глад;
  • Намалява проявите на сърдечна недостатъчност;
  • Коригира нарушения на въглехидратната обмяна;
  • Подобрява и удължава действието на инсулина, повишена чувствителност към инсулин;
  • Има противовъзпалителен ефект, увеличава ефективността, намалява синдром на хроничната умора;
  • Има и антиалергичен ефект;
  • Регулира дейността на нервната система, нежно успокоява, без да причинява сънливост;
  • Изразен антиоксидантен ефект.

 

витамин Б17 комплекс форте
B17 комплекс форте

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *