ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Срещу изтощена коса – тези билкови рецепти гарантирано помагат!

Смесват се и се разбъркват добре 80 грама листа от бъз и 20 грама розмарин. Киснат 3 дена в 1 литър вода. Извлекът се прецежда и се прибавя 250 грама ром. 2 пъти седмично с течността се масажират корените на косата. Прилага се 1 месец.

Корените на косата се мажат със силна отвара от лайка. 200 грама билка се вари на тих огън 5 минути в 500 грама вода. След изстиване отварата се прецежда и се разбърква с 1 препълнена супена лъжица мед. В същото време се пие отвара от маточина, хвойна и дилянка-внимателно се разбъркват по 50 грама от билките. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама вряща вода и след час запарката се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 100 грама преди хранене.

лайка
Пригответе си отвара от лайка

Да се обелят 12 диви кестена, да се смелят или настържат и да се объркат с малко топла вода до получаването на каша. Кашата да се намаже на косата, да се завие с вестник и найлон. Да се остави докато косата укрепне.

копринен серум за сухи краища
Копринен серум за сухи краища

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *