Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да намалим обилната менструация

Смесват се 300 грама люляков цвят, 20 грама корени от черница, 50 грама корени от вишна, 5грама стратор, 20 грама жълта турта. От сместа се взема 1 супена лъжица и се вари в 1 литър вода около 20 минути. Отварата се пие студена по 1 кафена лъжица 3 пъти на ден в продължение на 3 месеца.

В 500 мл кипяща вода се поставя по 1 чаена лъжица от сместа:5грама кисел трън, 7 грама овчарска торбичка, 1 грам камшик, 19 грама маточина и 20 грама мента. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 150 грама преди ядене. Лечението продължава 5-6 месеца като се правят 10 дни почивка на всеки 40 дни.

Взема се тинктура от широколистен жиловлек. Жиловлека се измива в 3 води, изцежда се и се реже на ситно. Пуска се в шише с широко гърло и се пълни две трети от него. Залива се с домашна плодова ракия. Престоява 14 дни на слънце и се пие по 1 чаена лъжица с малко вода или сок. След 1 минута болката отминава.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Как да намалим обилната менструация

  1. Миа Драганова каза:

    Вече се уморих да ходя по лекари…в Бг, Португалия, Великобритания и Украйна ми казват, че съм здрава като кон. Пих противозачатъчни – превърнах се в крава, от Б в 5Д…а така обичах да си спя по корем…Казваха, че след ражданията ще се пооправява…да, да ама не…мислех, че е от годините вече, защото става все по- гадно, а, не, всички хормони са ми в нормата, както и всички останали изследвания…а съм на 44…ами посъветвайте нещо, писах на всички възможни сайтове, минах през всички доктори …винаги съм имала проблеми, от първия ден, но става вече трудно търпимо, а и требва да се работи. Билки, хомеопатия…каквото и да е. Ако има некакво значение – висока съм 168, тежа около 65 кила, раждала съм – имам двама сина, никакви диагностицирани заболявания, освен късогледство, от дете, менструацията ми започна на ненавършени 10 години, винаги като по часовник, но болезнена и обилна, а когато сменям климата е отвратително. Некакви идеи?

  2. Pingback: Лечение на хиперменорея и нередовна менструация | ПО-КРАСИВИ

  3. Mirosla Dimitrov каза:

    Zdravei te,
    imam tazi recepta ot edna stara kniga za lekuvane s bilki ot 1934 godina.Tam pod nomera 47
    e zapisana tazi recepta sas zaglavie „Za spriala menstruacia“
    I tam pi6e taka “ BOG E DAL BOLKI,NO I BILKI“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *