Начало / Лекарства

Лекарства

АБОКА ЛИБРАМЕД / ABOKA LIBRAMED

АБОКА ЛИБРАМЕД е медицинско изделие, с чиято помощ се постига редукция на теглото и контрол върху апетита без химични въздействия. Продуктът постига ефект чрез механично активиране дейността на чревния тракт. Препоръчва се при наднормено тегло и затлъстяване при деца над 8 години и възрастни.

Продължение »

АБРИКОРТ / ABRICORT

абрикорт

АБРИКОРТ е продукт за локално външно приложение – крем или маз/унгвент. Този синтетичен кортикостероид се използва при възпаления и алергични прояви на кожата с обриви и сърбеж. Медикаментът е ефективен при екземи и дерматити, еритема мултиформе, лупус еритематозус, псориазис. Предлага се под формата на крем или маз, вариантът се избира в съответствие с характера на здравословния проблем.

Продължение »

АВАМИС / AVAMYS

Назалният спрей АВАМИС блокира възпалителните процеси при целогодишен алергичен ринит или сенна хрема. Препоръчва се при запушен и течащ нос, сърбеж в носа и очите, сълзене, мъчително кихане. Глюкокортикостероидът АВАМИС е особено ефикасен при алергия към домашен прах, животински косъм и плесени.

Продължение »

АВАНОР / AVANOR

аванор

АВАНОР е медикамент от групата на статините. Прилага се за контрол върху “лошия” холестерол и триглицеридите в кръвта. Към лекарствени продукти от типа на АВАНОР се прибягва, ако въпреки диета и здравословен начин на живот не дават ефект върху високите стойности на мастните показатели и рискът от инфаркт или инсулт е повишен.

Продължение »

АВЕЛОКС / AVELOX

авелокс

АВЕЛОКС е антибиотик с активен компонент моксифлоксацин; принадлежи към групата на флуорохинолоните и е ефикасен в редица случаи на бактериални инфекции. Прилага се при възпаления на синусите, дихателните пътища – включително пневмонии, гинекологични възпаления, някои видове инфекции на кожата и меки тъкани.

Продължение »

АВЕРНОЛ / AVERNOL

АВЕРНОЛ е лекарствен продукт, предназначен за хипертоници. Прилага се при комплексно лечение и профилактика на стенокардични пристъпи и сърдечна недостатъчност.

Продължение »

АВИРОН РАПИД / AVIRON RAPID

авирон рапид

Хранителната добавка АВИРОН РАПИД е продукт с преобладаващо натурални съставки, съдействащ за стабилизиране на имунната система при допълнителни натоварвания. Подходящ е при комплексна терапия при вирусни заболявания или след проведено лечение с антибиотици. Може да се прилага и като продукт за профилактика преди рискови контакти или опасност от сезонна епидемия.

Продължение »

АГЕН / AGEN

Приемът на АГЕН намалява тонуса на мускулните влакна в стените на кръвоносните съдове, което подобрява пропускливостта им и улеснява кръвообращението. Отражението на този процес е свързано с намаляване на кръвното налягане и отслабването на болката в областта на гръдната кост, присъща на състоянията със стенокардия.

Продължение »

АДВАНТАН / ADVANTAN

АДВАНТАН е кортикостероид за локално външно приложение. Използва се за лечение на дерматити от различен вид, зачервяване, задържане на течности в кожата и отоци, задебеляване на кожата, екземи при деца и възрастни.

Продължение »

АДЕНУРИК / ADENURIC

аденурик

АДЕНУРИК е медикамент за лечение на подагра. Приемът му намалява стойностите на пикочна киселина в кръвта и предотвратява образуването на уратни кристали и тофи. Правилното прилагане на медикамента позволява успешния контрол върху обменните процеси и предотвратява отлагането на кристали в стави и тъкани. При съществуващи тофи е възможно обемът им да се редуцира.

Продължение »

АЗАКС / AZAX

АЗАКС е антибиотик от нов тип, който има доказан лечебен ефект при инфекции от широка гама. Действа успешно при болестни състояния, причинени от повечето познати бактериални щамове.

Продължение »

АЗАРГА / AZARGA

Суспензията АЗАРГА се използва за предотвратяване на глаукома или за нейното лечение – чрез комбиняция от съдържащите се в медикамента компоненти се намалява повишеното вътреочно налягане.

Продължение »