Иглика при невралгия

Смесват се 100 грама цветове от иглика, 100 грама цветове от лавандула, 100 грама стръкове от комунига, 100 грама листа от маточина, 50 грама корени от дилянка. 2 супени лъжици от билките се варят в 500 мл вино и 1 литър вода. След прецеждане се пие по една винена чаша преди хранене 3 пъти на ден.

Правят се компреси от 20 грама силна ракия, 20 грама глицерин, 20 грама винен оцет, 20 грама ментолова есенция, сок от един лимон, 1 чаена лъжица сода бикарбонат, 1 суров, настърган картоф. Във всичко това добре размесено , се натопява парче плат и се налага на болното място като върху плата се слага вълнена кърпа. Компресът престоява през нощта. Правят се няколко компреса.

Вземат се 100 грама стръкове и корени от ранилист, 50 грама листа от къпина, 50 грама листа от малина, 50 грама листа от ягоди, 50 грама цветове от иглика. 2 супени лъжици от билките се варят в 500 мл вино и 1 литър вода. След прецеждане се пие по една винена чаша преди хранене 3 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *