Болна от рак майка оздравя по съвета на сина си Милен Антонов

Едно доказателство, че здравословния начин на живот може да победи тежки болести като рак, диабет и други

Много хора се стряскат като чуят болестта рак и с основание. Много хора умират от нея всяка година по света. Но все пак тя не е присъда. Има начини да се овладее положението и да се избави болния от рак. Още едно доказателство, че ракът не е непобедим е случаят с майката на Милен Антонов, която била болна от рак и оздравяла само с промяна на начина на хранене и на живот.

лечение на рак
Милен Антонов, който помогна на майка си да се излекува от рак

През февруари в предаване на БНТ скромният българин Милен Антонов заяви, че неговата майка е оздравяла само за месец от рак. Била е прегледана от комисия с шеф професор Коруков, изпълнителен директор на ИСУЛ. Комисията се е състояла на 4 февруари и потвърдила диагнозата за болестта рак. Официалната медицина може да предложи само лечение с лекарства, които да забавят болестта или в някои случаи да оздравее, но с опасност отново да се появи. Според много лекари и лечители химиотерапията би забавила оздравяването само защото отслабва имунната система.

Милен заявява в интервюто си по БНТ, че за обикновен човек е много трудно да успее да промени начина си на живот. Главната причина е възможностите, които има всеки един човек при лечение на рак, тази коварна болест, която е бичът на днешния век.

Милен Антонов препоръчва следните действия при лечение на рак, които може да видите ТУК>.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *