Как да се спасим от тъмните кръгове под очите?

Тъмните кръгове под очите не са комплимент за ничие лице. Когато ги зърнем в огледалото, едва ли им се радваме. Как да се спасим от тях?

krugНачините са два: природни и медицински. Медицинските дават бърз резултат, докато природните са по-щадящи, коментират от medikforum.ru.

Пластичната хирургия е наясно с този проблем и е разработила достатъчно ефективни процедури. Обикновено тъмните кръгове се премахват чрез интензивна импулсна светлина, лазерна терапия, стволови клетки и фини хирургични интервенции. Всяка от тези процедури има своите плюсове и минуси.

Още един ефективен начин за премахване на тъмните кръгове под очите е използването на специален серум. Той включва ингредиенти от анти-ейдж-терапията, но практически е приложим във всяка възраст за поддържане на кожата около очите. Въпросът е единствено да се подбере този продукт, който е най-подходящ за конкретната кожа.

Народните средства започват от кръгчетата прясна краставица, използвани пакетчета чай и кубчета лед. Много важно е обаче да се наспите добре и да се храните здравословно. В някои случаи е добре да се направи консултация с лекар, защото причината за тъмните кръгове може да е заболяване – например някаква алергия.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *