Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се спасим от тъмните кръгове под очите?

Тъмните кръгове под очите не са комплимент за ничие лице. Когато ги зърнем в огледалото, едва ли им се радваме. Как да се спасим от тях?

krugНачините са два: природни и медицински. Медицинските дават бърз резултат, докато природните са по-щадящи, коментират от medikforum.ru.

Пластичната хирургия е наясно с този проблем и е разработила достатъчно ефективни процедури. Обикновено тъмните кръгове се премахват чрез интензивна импулсна светлина, лазерна терапия, стволови клетки и фини хирургични интервенции. Всяка от тези процедури има своите плюсове и минуси.

Още един ефективен начин за премахване на тъмните кръгове под очите е използването на специален серум. Той включва ингредиенти от анти-ейдж-терапията, но практически е приложим във всяка възраст за поддържане на кожата около очите. Въпросът е единствено да се подбере този продукт, който е най-подходящ за конкретната кожа.

Народните средства започват от кръгчетата прясна краставица, използвани пакетчета чай и кубчета лед. Много важно е обаче да се наспите добре и да се храните здравословно. В някои случаи е добре да се направи консултация с лекар, защото причината за тъмните кръгове може да е заболяване – например някаква алергия.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *