Хората споделят мнението си за хранителната добавка против алкохолизъм и тютюнопушене Кудзу корен:

КУДЗУ Е НЕВЕРОЯТЕН ПРОДУКТ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ

Валентин Гавазов, Благоевград

Изчетох всичко за хранителната добавка против алкохолизъм Кудзу корен. Имам проблем с пиенето, но преди да реша да пия нещо, трябваше да съм сигурен, че билката е напълно безвредна и че това е най-добрият продукт против алкохолизъм. Така разбрах, че цветовете и корените на Кудзу съдържат биологичноактивни съставки (даизин и даизеин), за които се смята, че имат способността да потискат желанието към алкохола. Харвардският изследовател Уин Мин Кеун е доказал потискащият ефект на корена от Кудзу върху алкохолната зависимост. Не са били отбелязани никакви токсични странични ефекти. Кудзу е сладка охлаждаща билка, която често се използва при напрежение във врата и раменете и отпуска мускулните спазми след тежък алкохолен запой. Пробвайте, няма да съжалявате!

С КУДЗУ СЛОЖИХ КРАЙ АЛКОХОЛА

Никола Бранимиров, Варна

Оказа се, че хранителната добавка против алкохолизъм Кудзу корен е старо лекарство против алкохолизъм. Учените са установили принципа на действие на Кудзу корен – чрез повишаване на нивата на съединение, наречено тетрахидропапаверолин, или THP. Непреодолимата потребност от алкохол прави нивата на мозъчния химикал, наречен допамин, да се повишат и ТНР въздейства върху този процес, като го стопира. Звучи сложно, но всъщност поръчката по телефона е много лесна и удобна, защото продуктът ти се доставя до вратата, а приемът също е много лесен – по две капсули на ден.  Така само след два месеца забравяте за проблема с алкохола, благодарение на Кудзу корен!

ИЗЛЕКУВАХ АЛКОХОЛИЗМА СИ С КУДЗУ

Красимир Валентинов, Плевен

Хранителната добавка против алкохолизъм Кудзу корен ми я препоръча моя близка приятелка, която има сериозни проблеми с алкохолизма на мъжа си. Пробвали са да се справят с какво ли не, докато не попаднали на Кудзу корен. Само за два месеца подобрението било значително – първо намаляване на количеството, после изцяло и влечението към алкохола. Тя беше толкова въодушевена от успеха с борбата с алкохола, който толкова години е тровил живота на семейството й, че успя да ме убеди и мен да пробвам. Поръчах си Кудзу корен и започнах да го пия. Няма да ви се хваля как излекувах алкохолизма си, само ще ви кажа, че след като изпивах сам по три бутилки вино за вечер, сега едвам изпивам по чаша и то в много редки случаи.

Все още ли искате да пиете? СПРЕТЕ АЛКОХОЛА С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

И не забравяйте… Алкохолът е лош шофьор !!!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *