Демир Бозан ми помогна да намаля холестерола

Демир Бозан Здравейте. Аз съм Веселин Минчев от село Конуш. Пенсионер съм от две-три години и от доста време имам проблеми с мазнините и холестерола. Обичам да похапвам и натрупах повечко килограми, докато накрая докторът ми каза да забравя за пържолите на Коледа. Заяви ми, че трябва да намаля холестерола и да ям по-малко мазно, но човек трудно се отказва, особено когато жена му готви толкова вкусно като моята.

Както и да е. Наложи се да откажа месото и сланината и да мина само на леки храни и салати, но диетата не помогна. Започнах и кръвно да вдигам и се канех вече да купя лекарствата, които лекарят ми изписа, когато жена ми донесе една вечер вкъщи Демир Бозан. Майка й го пиела за високото кръвно и двете решили, че може и на мен да помогне. Не вярвах, но се съгласих да опитам, още повече че като чух, колко са лекарствата, ми стана зле от цената.

След седмица се чувствах свеж и бодър, след още една кръвното ми се нормализира, а след месец тъща ми ме попита как съм отслабнал. Не бях забелязал, но диетата, която спазвах, както и билковата комбинация Демир Бозан ми бяха помогнали да намаля и килограмите си.

Отидох отново на лекар, направих си нови изследвания и се оказа, че нивото на холестерол в кръвта чувствително е намаляло. Сега с разрешението на доктора отново хапвам по малко свинско, но си пия и Демир Бозан. Благодарение на него се чувствам по-свеж и жизнен, а и не искам на Коледа пак да ме ограничават с пържолите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *