Рецепти при шипове, които създават проблеми

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Настъргва се на ситно корен от хрян. След това с брашно и оцет се меси малка питка. При слагане на питката на врата или на колената се намазва с олио, за да не изгаря кожата. Превръзката се държи не повече от 20 минути. През което време болката преминава. При поява на болка отново се повтаря рецептата.

Вземат се 2 шепи морска сол и един литър винен оцет. Варят се докато солта се разтопи. След като изстине се накисва кракът. Всяка вечер процедурата се повтаря и сместа се подгрява. Има възможност шипът да изчезне още при първата процедура.

Две или три пакетчета медицинска сяра се настъргват и се поставят на пода. Краката се накисват в студена вода и се стъпва върху сярата за 15 или 20 минути. След това краката се изтръскват и се обуват с чорапи и така се нощува. Повтаря се 15 пъти независимо къде са шиповете дори и на врата да се намират.

3 аспирина и 3 аналгина се стриват на прах. Смесват се с 1 супена лъжица свинска мас. Мехлемът се маже вечер на болното място с леко масажиране. Превързва се мястото където боли. Още при следващата процедура се чувства облекчение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *