ИСЛА ДЖУНИЪР / ISLA JUNIOR

Съдържа воден екстракт от исландски лишей, акация, сорбитол, малтитол, стевиол, гликозиди, аскорбинова киселина, калциев пантотенат, цинков глюконат, натурален аромат, натурални оцветители, триглицериди, вода

Предназначение

исла джуниърПастилите ИСЛА ДЖУНИЪР подпомагат комплексното лечение при простуди и вирусни заболявания със запушен нос, кашлица, болки от възпалено гърло и затруднено преглъщане и говор, пресипнал глас, при раздразнени или сухи лигавици на носа и гърлото. При смучене на пастилите екстрактът от исландски лишей покрива проблемните зони на лигавиците с фин филм, който успокоява и омекчава, защитава от въздействието на дразнещи фактори и подпомага регенерацията. Екстрактът улеснява равномерното разпределение и пълноценното усвояване на останалите компоненти, с чиято помощ се неутрализира неприятната симптоматика.

Как се употребява

Продуктът е предназначен за деца над 4 години, но може да бъде използван и от възрастни. Препоръчителната доза е от 1-2 до 6 пастили дневно. Обикновено терапията с ИСЛА ДЖУНИЪР дава осезаеми резултати след прилагане в продължение на 5-7 дни.

Няма специални изисквания за режим на употреба; желателно е след изсмукването на пастилите да не се яде и пие нищо в продължение на 30-40 минути.

Няма данни за негативни ефекти в резултат на предозиране, но ограниченията на фармакологичната характеристика следва да се спазват.

Възможни нежелани ефекти

В редки случаи приемът на ИСЛА ДЖУНИЪР може да причини алергични реакции, изразени в парене, подуване на езика и гърлото, затруднено преглъщане и говор. Потърсете незабавно лекар, ако тези симптоми се проявят при вас.

Има данни са редки прояви на стомашен дискомфорт и разстройство в резултат от лечението с коментирания продукт.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ИСЛА ДЖУНИЪР не се прилага при алергия към растителния екстракт или към някое от помощните вещества.

Продуктът не се препоръчва при деца под четиригодишна възраст.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ИСЛА ДЖУНИЪР с други продукти, при което се проявяват негативни за здравето на пациента ефекти или се отслабва лечебното действие на пастилите.

Усреднена цена в аптеките – 7 лв за опаковка от 20 пастили

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *