Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ефективен илач при екзема

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 грама стръкове от мащерка, цвят от лайка, по 20 грама цвят от лавандула и листа от розмарин. 3 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама вряща вода. Ври 15 минути на тих огън и отварата се прецежда. 2 пъти дневно се правят горещи компреси на поразените места.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 грама стръкове от жиловлек, стръкове от хвощ и стръкове от пелин. 3 чаени лъжички от сместа се залива с 500 грама вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 чаена чаша преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 80 грама листа от подбел, стръкове от хвощ, 40 грама цвят от метличина, 100 грама връхчета и корени от коприва. В 800 грама кипяща вода се слагат 4 супени лъжици билкова смес. Ври 20 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Обливат се болезнените места. Към сместа се добавя и лимонов сок.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *