БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Касис облекчава хроничното възпаление на бъбреците

Касис облекчава хроничното възпаление на бъбрецитеСмесват се и се разбъркват листа от касис 100 г, издънки от кучешко грозде 100 г, трицветна теменуга 100 г. 2 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят във термос и се заливат със 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти дневно 30 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно плод офика 100 г, коприва 100 г, змийско мляко 75 г. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят във термос и се заливат със 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 150 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

Смесват се кора калина 75 г, бутрак 100 г, бял равнец 75. 2 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят във термос и се заливат със 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *