Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сила за нервната система и вечна младост дарява амазонитът

Амазонитът изчиства всички тънки тела и енергетиката

амазонит Наричат го камъка на куража. Амазонитът помага да откриете вашите собствени истини и сили, за да се справите във всяко начинание. Камъкът на истината предоставя свобода за изразяване на мисли и чувства. Помага и за усъвършенстване на самодисциплината.

Този красив камък хармонизира аурата, успокоява нервната система, подмладява, възстановява силите. Носи в себе си съзидателни енергии. Способства за укрепването на семейните връзки и благополучието в дома. Амазонитът е по-подходящ за жените – отлично възстановява силите на своята господарка. На тънките нива камъкът изчиства от негативни енергии, трансформирайки ги в позитив, изравнява аурата, изцелява тънките енергетични тела. Снема нервното напрежение и стресовите състояния. Амазонитът помага също да се привлече в живота истинската любов, да се запазят истинските и светли чувства.

Как действа амазонитът?

Легнете по гръб, поставете амазонита на сърдечната чакра или върху третото око. Затворете очи и се съсредоточете върху хармоничните енергии на камъка. Помолете го да ви хармонизира, да ви успокои, да ви даде енергията на младостта, красотата и здравето – физическо и психическо. Добър помощник в медитацията е и медитативната музика със звуци от природата – например с шума на водопад.

Пазете амазонита там, където държите кремовете и козметиката си – те ще се изпълнят с енергията на камъка.

За да е добър сънят ви, да ви придава сили и вдъхновение, можете да поставите амазонита до леглото си, желателно е по-близо до главата. Амазонитът ще помага на вашите тела (физическото и енергетичното) да се възстановят насън.

Амазонитът добре структурира водата. Затова можете да поставите камък амазонита гарафа с вода или специална бутилка с вода. Водата, която е стояла в нея, ще има добра и чиста енергетична сила – подмладяваща и изцеляваща.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *