Крем Лебедов пух – тайната за вечната младост и красота на Марлене Дитрих

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Красивата германка има много тайни,които са ѝ помагали да постигне перфектен външен вид

marlene Марлене Дитрих е една от пионерките на фейс-лифтинга. Много преди пластичната хирургия тя е открила начин да поддържа кожата на лицето си опъната. През 1944-та година по време на снимките на филма Kismet, когато Дитрих е на 43 години, тя кара гримьорите да опънат косата ѝ силно назад и да я прикрепят с фиби. Малко по-късно започва да използва и хирургическа лента, която опъва кожата на лицето ѝ, като се закрепва над челото. За да скрие лентата Дитрих е използвала и перуки.

Но тези похвати са били използвани само по време на снимките. Извън снимачната площадка тя се е доверявала само на козметика собствено производство.

Ето как великата актриса и певица Марлене Дитрих (1901-1992), известна с плътния си глас, продължителната кариера и дългия списък от звездни любови, години преди ерата на ботокса е изглеждала с опънато лице. Кожата й е свежа и стегната благодарение на домашния й крем „Лебедов пух“.

Той е подходящ за всеки тип кожа на възраст 30+, а ефектът е подмладяващ, подхранващ и омекотяващ.

Разбийте на пяна 1 белтък и добавете чаша сметана с висока масленост, 1 с.л. глицерин, 5 с.л. водка и пресен сок от 1 средноголям лимон. Разбъркайте добре със стерилна шпатулка и съхранявайте в хладилник. Слагайте крема два пъти
дневно – сутрин и преди сън.

Тайната е точно в тази композиция от съставки. Сметаната с високо съдържание на млечна киселина силно овлажнява кожата и заглажда бръчиците. Глицеринът удвоява хидратацията и прави кожата еластична. Лимоновият сок избелва, изравнява тена, чисти лунички и пигментни петна. Белтъкът има лифтинг ефект.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *