ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билки, които преборват продължителното безсъние

Лавандула-1 суп. лъжица цветове от лавандула се залива с 400мл.вряща вода Приготовление и начин на приложение – виж маточината. Добро действие при безсъние имат и мащерката, жълтият кантарион, жълтата комунига и др.

Маточина-2 супени лъжици листа се заливат с 500мл вряща вода. Оставя се да престои 30-60мин.,прецежда се и се разделя на 4 дози, които се изпиват сутрин, обед и вечер преди хранене, а последната доза се изпива 30 минути преди лягане.

Хмел-2 супени лъжици наситнени шишарки от хмел се заливат с 500мл вряща вода. Престоява 60 мин.,прецежда се и се разделя на 4 дози, които се приемат като запарката от маточината.

Дилянка-(валериана): 2 супени лъжици корени от валериана се заливат в 500 мл вряща вода. По нататък виж маточина и хмел. С валерианата не бива да се прекалява, тъй като тя може да даде нежелателни странични действия.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *