ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Повишаване на имунитета по метода на проф. Сергей Бубновски

Ако приложите този метод, вирусите ще ви подминават като пътен знак

На прага на есенно-зимния сезон, когато организмът ни отново ще бъде атакуван от редица вируси, ви предлагаме ефикасен начин за повишаване на имунитета по метода на проф. Сергей Бубновски.

Проф. Бубновски от Московския университет е специалист по китайски терапии.
Вероятно методът му ще ви се стори малко странен, но пък за сметка на това е много ефикасен. Единственото, което трябва да направите, за да повишите имунитета си е да напълните кофа със студена вода и да потапяте краката си в нея за 15 минути.

Процедурата се повтаря всяка вечер преди лягане. След нея подсушете добре краката си и обуйте памучни чорапи. Този метод е безспорен лидер по подсилване на имунитета. Може би ще се запитате защо трябва да киснете краката си в студена, а не в топла вода.

Ако приложите този метод, вирусите ще ви подминават като пътен знак
Ако приложите този метод, вирусите ще ви подминават като пътен знак

Проф. Бубновски има отговор и на този въпрос. Приложението на студената вода отдавна се е превърнала в неизменна част за много култури по света.
Тя подпомага повишаването на имунитета като по този начин ни защитава от много болести.
Можете да приложите същата процедура, но с топла вода, ако искате да се отпуснете. Тя е изключително полезна за релакс, пише .

Специалисти твърдят, че ако се престрашите да походите няколко минути боси по снега, ще се отрази отлично на здравето ви. Разбира се веднага след това трябва да подсушите добре краката си и да обуете топли чорапи, пише framar.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *