ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Обърнете внимание на бъбреците си

Ако те не функционират правилно, водят до сериозни проблеми

Добре е да сте наясно кои са първите симптоми, които алармират, че имате проблеми с бъбреците.

Всеизвестен е фактът, че знанието е сила, без значение дали става въпрос за здравето ни или за друга важна част от живота ни.
В никакъв случай не бива да пренебрегвате с лека ръка нарушението на функцията на бъбреците. Колкото повече се задълбочава проблемът, толкова по-невъзможно става за бъбреците да вършат работата си. Дори може да се стигне до там, че да се превърнат в непотребни за тялото и да се наложи да се премине на хемодиализа.

Ако те не функционират правилно, водят до сериозни проблеми
Ако те не функционират правилно, водят до сериозни проблеми

Проблемите с бъбреците не са за подценяване, тъй като може да се стигне до необратимата бъбречна недостатъчност, при която преустановяват внезапно работата си и болният спира да уринира.
До този проблем може да се стигне поради различни инфекции и нараняванията.
Заради факта, че организмът изпада в несъстоятелност да изхвърля урината, се стига до интоксикация заради неизхвърлените вещества.

Този процес пък от своя страна води до обезводняване и повръщане, които могат да приключат фатално, ако не им се обърне внимание.
За щастие съвременната медицина дава възможност за трансплантация на бъбрек при тези хора, но пък в България за подобна процедура се чака твърде дълго поради липсата на достатъчно донори, пише puls.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *