Лечение на рак с B17: на помощ идват природните лекарства

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Природата ни дава един голям шанс и огромен плюс в опазване на нашето здраве – превенция срещу някои от най-опасните заболявания

 B17

Независимо от солидните постижения в диагностиката и лечението на злокачествените тумори, ракът продължава да бъде една от основните причини за смърт в най-високо индустриализираните страни. Изчислено е, че един на всеки трима души ще умре от някаква форма на рак. Макар да е вярно, че операцията и лъчетерапията са в състояние да излекуват някои пациенти с локализирани тумори, и че химиотерапията помага при лечението на около десет вида злокачествени тумори, общото ниво на смъртността от рак не се е подобрило значително през последните 25 години.

При близо 60 процента от всички пациенти с рак, след като са били диагностицирани, е открито, че болестта им е толкова широко разпространена, че химиотерапевтиците не могат да се използват в нормални дози, поради високата им токсичност

Много от тях не могат да бъдат изложени на химиотерапия, операция или лъчетерапия. Заради тези процедури те ще страдат много повече от нежеланите ефекти, отколкото от самото заболяване. И не на последно място – все още има няколко вида тумори, за които не съществува ефективно лечение.

Lekuva.net с голямо задоволство ви представя растително вещество, чието антитуморно действие е известно емпирично в продължение на много столетия, но едва през последните тридесет и пет години е научно доказано, основно чрез клиничните проучвания, проведени от уважавани метаболитни лекари по целия свят.

Витамин B17 е един от основните източници на храна в култури като ескимосите и на хората, обитаващи долината Хунза в областта Каракорум, Пакистан

Знаете ли, че в рамките на тези племена никога не е имало случаи на рак? А знаете ли, че хората от долината на Хунза почти не боледуват и без проблем доживяват 100 години?

Хората от долината на Хунза имат средна продължителност на живота от 100 години и надхвърлят 120 години в някои случаи

Междувременно средната продължителност на живота в Пакистан е само 67 години.

Един уебсайт гласи, че жените Хунза могат да заченат на възраст между 60 и 90 години. Това е твърдение, на което повечето жени невероятно трудно биха повярвали. Друго разпространено вярване е, че всички хунзи са потомци на Александър Велики. Там той е оставил своите хора, които са били твърде слаби, за да продължат да пътуват през планините по време на гръцките завоевания през четвърти век пр.н.е.

Факт е, че тяхната изолация и качество на живот имат някои интересни характеристики, които със сигурност биха направили човек по-здрав. Твърди се, че Хунза могат да раждат деца по-късно от обикновено, никога не се разболяват и са неподатливи на рак.

Долината Хунза е разположена в отдалечен, девствен район на северен Пакистан. Там местните жители отглеждат собствена храна и използват прясна вода от ледника за пиене и къпане. Откъснати от всички близки градове или търговски центрове, Хунза не консумират никакви преработени храни. Тяхното меню е богато на зеленчуци, мляко, зърнени храни и плодове, особено кайсии.

Кайсиите са основна храна за хунза, за които се казва, че няколко месеца в годината са на диета, състояща се само от сок от кайсии

Хората от долината Хунза съвсем естествено се придържат към своята високоефективна противовъзпалителна диета от естествено отгледани древни зърнени култури, сурови плодове и зеленчуци и по-малко количество месо. Техният силен имунитет и ниската степен на заболяване многократно се свързват с високата им консумация на витамин B17, открит в кайсиевите ядки. Със сигурност можем да взаимстваме тяхната противовъзпалителна диета, дори и без най-чистата ледникова вода в света, която тези хора имат щастието да консумират свободно.

КАК ДЕЙСТВА ВИТАМИН B17?

Според д-р Кребс, съвременните хора имат нужда от по-малко от 100 мг витамин B17, за да им се гарантира свободен от рак живот. В зависимост от дозата витамин В17 намалява растежа и разпространението на раковите клетки ин витро.

Когато B17 се комбинира с гъбите Рейши и плодовете от облепиха, неговото действие не само се усилва, но е и силно концентрирано. Приемът на B17 е препоръчителен, в случаите, в които става дума за превенция. Д-р Ернст Кребс, изследовател и биохимик пръв изолира витамин B17 (Laetrile) от кайсиевите ядки. След години на тестване и проучване, той е убеден в терапевтичната стойност на B17. За да докаже нетоксичността на витамина, той го инжектира на себе си. И съвсем точно, според неговите твърдения, това не е имало изтощителни или вредни странични ефекти.

ИЗВОД

Витамин B17 не е вреден за нормалните клетки, но за раковите е абсолютно смъртоносен.

витамин Б17 комплекс форте
B17 комплекс форте

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *