Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 билки спират пристъпите на панкреатит

При остър панкреатит се смесват 100 грама корен глухарче, 100 грама бутрак, 100 грама лайка, 75 грама червен кантарион и 75 грама царевични близалца. 2 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти на ден 1 час преди ядене.

Смесват се 100 грама бобени шушулки, 75 грама листа къпина, 75 грама листа горска ягода, 75 грама невен и 75 грама бял равнец. 2 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. Пие се по 100 грама 4 пъти на ден 1 час преди ядене.

Смесват се 100 грама корен репей, 100 грама корен пирей, 75 грама еньовче, 75 грама жълт смил и 100 грама жълт кантарион. 2 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти на ден 1 час преди ядене.

При хроничен панкреатит 100 грама корен от кисел трън се залива с 500 мл водка. Оставя се да престои 10 дни на топло и тъмно място, като периодично се разклаща. Прецежда се и се пие по 1 чаена лъжичка 3 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “5 билки спират пристъпите на панкреатит

  1. Ivan Dimitrov каза:

    Здравейте,
    диагностициран съм с хроничен панкреатит.Вземам лекарства и спазвам строга диета, но ефекта е временен,след което отново имам пристъп.Искам да ви попитам трябва ли да се консултирам с лекар за билколечението и дали дава добри резултати?Може ли с билки да се лекува хроничен панкреатит?
    Благодаря

  2. Ivan Dimitrov каза:

    Здравейте,
    диагностициран съм с хроничен панкреатит.Вземам лекарства и спазвам строга диета,но ефекта е временен,след което отново имам пристъп.Искам да ви попитам трябва ли да се консултирам с лекар за билколечението и дали дава добри резултати?Може ли с билки да се лекува хроничен панкреатит?
    Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *