Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Майчината хипноза лекува

Хипнозата понякога помага дори за излекуване на болести

майка Преди много години, когато децата заспят майки и баби заставали до креватчетата и започвали да нашепват думи, с които им пожелавали здраве, успехи, баели им против уроки. Всички тези позабравени традиции се връщат и днес в малко по-модерен вид.

Сега ги наричат майчина хипноза. По време на хипнозата има въздействие на енергийно и психологично ниво върху децата. И всичко това се случва само с думи. Шепнейки до детското креватче нощ след нощ майките програмират децата да бъдат по-здрави и по-уверени.

Чрез нашепването думи майката програмира детския ум с подходящи думи и интонация. Така се зареждат клетките на детето, тялото и психиката му с думи и символи, които да го направят силно и хармонично, така че да бъде здраво психически, емоционално и физически.

Лечението с хипноза не е от вчера, нито е нещо, което може да се нарече магично, или пък такова, каквото има само по филмите. Хипнозата се използва за лечение на много сериозни състояния, като зависимости към алкохола, проблеми с наркотиците и други.

Повечето западни звезди са имали възможност да опитат чудотворното влияние на хипнозата върху себе си. Така например, преди много години, актрисата Дрю Баримор се е борила с наркоманията, с помощта на хипноза.

Когато човек е под хипноза, не се забелязват никакви алергични реакции. От тук и извода, че алергията, зависи от съзнанието.

Много хора вярват, че на хипноза се поддават само индивиди със слаба воля. Но това съвсем не е така. Преди време е бил проведен експеримент с пилоти. Те без проблем изпаднали в състояние на хипноза, нищо че имали доста силна психика и железен характер.

С помощта на хипноза в нашата страна сега активно се лекува алкохолизъм, тютюнопушене, затлъстяване, неврози, фобии и заекване.

И не на последно място – лечението на физически заболявания 80% зависи от това дали един човек е настроен да се подобри или не.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *