ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лекувайте обриви естествено с тази комбинация! (рецепта)

 

Изглежда, че алергиите са по-лоши тази година от всякога! Дали това е запушен нос, сърбящ обрив или кашлица, изглежда нищо няма да помогне за облекчаване на тези ужасни симптоми на алергия.

Предлагаме ви лек от съставки, които работят заедно, за да ви помогнат да се чувствате по-добре по-бързо.

Helichrysum
Helichrysum – жълт смил, безсмъртниче, каменно цвете

Рецептата

Съставки

1 унция масло от жожоба

2 унции червено палмово масло от плодове

1 унция пчелен восък

10 капки немска лайка етерично масло

20 капки етерично масло от хелихризум (Helichrysum)

Приготвяне

На водна баня се загряват маслата от жожоба, червено палмово масло и пчелен восък заедно. Разбърква се, докато маслата се стопят и смесят напълно.

Изсипва се в стъклен четвъртлитров буркан. Разбърква се с етерични масла.

Да се ​​съхранява в аптечката за срок до 1 година и се използва, когато е необходимо.

Използвайте го при обриви, ухапвания, изгаряния, както и всякакви други кожни раздразнения. Това е една прекрасна естествена алтернатива на кортизоновите кремове!

German Matricaria chamomilla
Matricaria Chamomilla

Тези етерични масла  са доказали своята ефективност при лечение на обриви: Немска лайка и хелихризум ( Helichrysum ) – жълт смил, безсмъртниче, каменно цвете.

Етеричното масло от Немска лайка се произвежда от растението Matricaria Chamomilla. Известно е още с наименованията синя лайка и унгарска лайка. То е едно прекрасно билково етерично масло, което е било използвано за облекчаване на болка, стрес и спазми. В допълнение към това, лайката има охлаждащ и успокояващ ефект върху кожата. Маслото от лайка е идеално при обриви с парене и сърбеж.

Етеричното масло, получено от цветовете на растението жълт смил е едно от най-скъпите етерични масла, но си струва всяка стотинка. То е с много топъл и тревист аромат и е известно, че помага за намаляване на белези, лекува рани и успокоява ухапвания.

Маслото от жожоба съдържа миристинова киселина, което го прави идеален за лечение на възпаление. То е много успокояващо и има дълъг срок на годност.

Червеното палмово масло е подобно на масло от палмови ядки, но се произвежда от месестата част на плода. То е с много високо съдържание на каротиноиди (това, което му придава ярко оранжево/червен цвят). Също съдържа естествен витамин Е, който е отличен за кожата.

Пчелният восък свързва тази смес и дава защитен слой, който няма да се измие лесно. Това означава, че маслата имат шанс да проникнат в кожата преди да се търкат.

Ако на бебето периодично се появяват обриви на петна…

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *