ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Чудодеен мехлем ще ви избави от болките в коленете

Вълшебното мазило съдържа изцяло натурални съставки

Ако страдате от болки в коленете, този чудодеен мехлем може да реши бързо и лесно проблема ви.

Най-хубавото е, че няма да ви се налага да си купувате поредната доза химия от аптеките, а ще го забъркате с натурални продукти у дома.

Съдържащите се в мехлема мента и евкалипт облекчават безотказно болките заради съдържащите се в тях аналгетични вещества.

oblekchete-stavnite-bolki-s-med-sol-i-sinapeno-semeВижте точните пропорции на съставките, които са ви необходими, за да си забъркате това вълшебно мазило у дома:

По 5-10 капки етерично масло от евкалипт и мента

1-2 с.л. зехтин или някакъв друг вид растително масло като например бадемово  или кокосово

След като разбъркате добре всички съставки, ги прехвърлете в отделен съд, който се затваря добре. Съхранява се на хладно и сухо място като в никакъв случай не трябва да попада под ударите на пряката слънчева светлина.

Мехлема се нанася с леки масажни движения върху засегнатото място. Повтаряйте процедурата, докато не започнете да усещате облекчение на болката. Може да се прилага всеки път, щом болката започне да ви измъчва отново.

Лимоните пък са сигурен начин за облекчаване на болките в ставите. Обелете два плода и поставете корите им в стъклен буркан. Сипете достатъчно зехтин, че да ги покрие и затворете добре буркана. Оставете го да престои на стайна температура 14 дни и използвайте сместа за компрес. Върху компреса слагайте найлонова торбичка и вълнен шал. Процедурата се прилага вечер преди лягане, пише framar.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *