Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебни треви успокояват алергията

5 пресни листа мушкато се заливат с една чаена чаша хладка преварена или минерална вода. Киснат 20 минути и извлекът се прецежда. Цялото количество се изпива наведнъж. Подслажда се с мед. Пие се 3 пъти дневно по една чаена чаша.

Смесват се ситно нарязани 100 грама стръкове от камшик, 150 грама стръкове от хвощ, 80 грама стръкове от бяло подъбиче и 30 грама корени от дилянка. 2 супени лъжици от сместа се запарват в 400 грама вряща вода и киснат 2 часа. Запарката се прецежда и се пие 4 пъти дневно по 100 грама преди хранене. Лечението продължава 3 месеца без прекъсване.

1 супена лъжица ситно нарязан сладък корен се залива с 500 грама кипяща вода и се вари 10 минути на тих огън. Отварата кисне 30 минути и се прецежда. Приема се 3 пъти дневно по 80 грама 15 минути преди хранене. Същата отвара дава добър ефект и при отравяния с гъби или други храни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *