ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тези отоци по тялото са опасни

Задължително посетете специалист

Натрупването на излишни течности по тялото, които наричаме отоци, са изключително опасни за здравето.

Те са сигнал за някакъв сериозен проблем и е добре да им обърнем внимание навреме, тъй като в противен случай, проблемът може да се задълбочи.
Ако страдате от така наречените торбички под очите или пък от отоци по прасците вечерно време, това може да е сигнал, че имате проблем със сърцето.
При положение, че отоците ви по краката са постоянни, трябва да обърнете сериозно внимание на вените си, тъй като има вероятност да сте паднали в жертва на коварния тромбофлебит или на разширените вени.

Задължително посетете специалист
Задължително посетете специалист

Отоците по лицето пък са знак, че нещо с бъбреците ви, пикочно-половата система или ендокринната система не е наред. Може и да е сигнал за проблеми с щитовидната жлеза или ендокринната система, така че е добре да посетите специалист и са уточните произхода на проблема.
Имайте предвид, че отоците по лицето могат да се появят и няколко дни преди цикъл, при големи жеги, в резултат на някои хранителни режими, преумора, липса на достатъчно витамини или при злоупотреба с алкохол.

Специалисти съветват да приемате достатъчно количество вода, за да избегнете голяма част от отоците, тъй като по този начин организмът изхвърля натрия, който ги задържа.
За нормално количество вода се счита приемът на 30 мл. на всеки килограм от теглото ви, пише ezine.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *