Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Знаете ли тези бабини рецепти за домашно лечение

Етеричното масло от лавандула облекчава изгарянията

То незабавно успокоява леките изгаряния. Сипете няколко капки върху стерилен компрес или върху марля и мигновено наложете върху изгореното място, без да търкате, за да не възпалите кожата. Бързо ще почувствате подобрение.

babiniМагданоз за повече енергия

За да подсилите организма си, включете магданоза в хранителното си меню. Богата на полезни елементи, тази подправка успешно се бори с умората и дава тонус.

Майонезата убива въшките

Ако откриете въшки в косата на детето си, не се паникьосвайте. Нанесете плътен слой майонеза върху косата на детето и я покрийте с добре пристегната найлонова шапка или с найлоново фолио. Оставете да подейства поне два часа. Въшките ще се задушат.

Джинджифилът стимулира либидото

Джинджифилът е известен афродизиак. Не е необходимо да го ядете, за да покачите либидото си. Настържете едно парче и го пуснете в сокоизстисквачката, за да получите сок. Нанесете го върху хълбоците и долната част на корема, като използвате ръкавица.

Как да спрете хълцането

Хванете здраво месестата част на двете уши и дърпайте силно надолу. Това ще ви избави от хълцането.

Порязали сте се при бръснене?

Ще си помогнете с паста за зъби. Неочаквано, нали? Но ефикасно! Поставете малко количество върху раната и тя незабавно ще спре да кърви.

Грейпфрут срещу махмурлук

Голяма чаша сок от грейпфрут ще би избави от махмурлука. Богат на фруктоза, грейпфрутът ускорява елиминацията на алкохола от кръвта. Ако нямате вкъщи грейпфрут, доматеният сок ще свърши същата работа.

Суров ориз срещу диария

Първият рефлекс при диария е да се ядат моркови, ориз или да се пие водата, в която се е варил оризът. Но суровият ориз е също толкова ефикасен.

Как се справяте с махмурлука?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *