Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кокосово масло: един прост и лесен начин за отслабване

Кокосовото масло има изненадващи свойства, които могат да се използват не само в медицината, но и в готвенето, фармакологията и ароматерапията

кокосово масло Кокосовото масло е отлично анти-бактериално и противогъбично средство, което помага на организма да унищожи вредни вируси и бактерии, укрепва имунната система, има терапевтичен ефект върху мозъка, и помага при такива нарушения като епилепсия и болестта на Алцхаймер. Редовното използване на кокосово масло може да доведе до по-бърз метаболизъм и по-бързо отслабване.

Ето и рецепта за кокосова напитка за здравословно отслабване

Кокосовото масло се смесва със студените напитки, които е добре да използваме в летните горещини. Тук става въпрос за домашно приготвени напитки, а не за онези, които продават в магазина. Кокосовото масло може да бъде добавено към плодови или зеленчукови сокове. Предлагаме на вашето внимание една рецепта, която можете да вземете като основа или да импровизирате по свой вкус.

Съставки:

1 авокадо;
½ ананас;
6 зелеви листа;
1 круша;
1 броколи;
1 шепа спанак;
1 краставица;
4 стръка целина;
1 парче джинджифил;
1 супени лъжици разтопено какаово масло.

Поставете всички съставки с изключение на авокадото и кокосовото масло в сокоизстисквачка. Изстискайте сока, добавете авокадото и смесете напитката в блендер. Бавно добавете кокосовото масло, докато разбърквате. Когато се получи една хомогенна маса, изсипете в чаша и се насладете на богатството и разнообразието от витамини в тази напитка, която е не само вкусна, но и бързо изгаря излишните мазнини!

кокосовото масло
Кокосовото масло помага за свалянето на висцералните мазнини, които са най-опасни и свързани с редица хронични заболявания

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *