ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Нобелов лауреат разкри основната причина за онкологичните заболявания

Развитието на раковите клетки е свързано с онова, което дишаме, и онова, с което се храним

Нобелов лауреат разкри основната причина за онкологичните заболявания
Нобелов лауреат разкри основната причина за онкологичните заболявания

Един от най-известните биолози на двадесети век – д-р Ото Варбург, още преди десетилетия установи, че ракът се развива в резултат на промени в киселинността на организма.

Болестта е почти сигурна, когато е налице „кисела“ среда на организма – под 7.365 рН.

Резултатите от изследването на лекаря показват, че при ниско рН (6,0) се образува млечна киселина и се повишава концентрацията на СО2, което води до активиране и растежа на раковите клетки.

Ото Варбург бил убеден в съществуването на пряка връзка между опазването на молекулите, необходими за поддържане на здравите клетки кислород и нивото на рН.

Колкото по-високо е нивото на рН на тялото (което е алкално), толкова по-висока е концентрацията на кислородни молекули. През 1931 д-р Варбург е удостоен с Нобелова награда за медицина за това важно откритие. Той направи важно изявление: „раковите тъкани са кисели, а здравите – алкални“.

Изследвания в областта на туморния метаболизъм позволяват на Варбург да стигне и до следното важно заключение:

„Всички форми на рак са придружени от два симптома: ацидоза и хипоксия (липса на кислород). И още: всички здрави клетки трябва да се обогатяват с кислород, за да се развиват и само раковите клетки могат да живеят без кислород. Достатъчно е да се намали доставката на кислород към здравите клетки само 35% в рамките на 48 часа, и те могат да станат ракови.“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *