Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Учени признаха противораковото действие на това растение

Тютюневите листа могат да контролират метастазите при два вида рак

Учените признаха изцяло противораковото действие на често срещано растение по нашите ширини.

Екип от учени от луизианския университет неотдавна стигнаха до невероятното откритие, което може да е сериозен напредък в борбата с рака.
Оказва се, че в листата и цветовете на тютюна се съдържат сериозни количества от основните съставки, наричани кембраноиди.
Професор Халид Ел Саид от университета в Луизиана съобщил по време на пресконференция, че именно тези съставки могат да бъдат използвани като ефикасно средство в борбата с рака.

Тютюневите листа могат да контролират метастазите при два вида рак
Тютюневите листа могат да контролират метастазите при два вида рак

На българския пазар от известно време се предлага невероятен продукт, който е отличен съюзник в подсилването на имунната система и той е познат като Витамин b17 .
Съдържанието на кайсиеви ядки благоприятстват за повишаването на имунитета.
За регенерацията на клетките пък помагат гъбите Рейши и Кладница.

Професор Халид Ел Саид посочва, че новото откритие за цветовете и листата на тютюна далеч не означава, че могат да имат еднакво действие с този, който се предлага в търговската мрежа.
Той подкрепя твърдението си с факта, че в производствения процес на тютюна за цигари се губи голяма част от съединението, за което се смята, че може да е отличен съюзник в борбата с рака.

Вероятно не е далеч времето, в което ще могат да бъдат контролирани метастазите на рак на простатата и рак на гърдата с помощта на свежи тютюневи листа, пише zdravno.bg.

Ако това ви се струва твърде далеч във времето и предпочитате да заложите на изпитани средства за подсилване на имунната система, може да заложите на витамин b17.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *