Как запекът вреди на вашето здраве?

Почти всеки втори човек днес страда от запек

запек

Лоша храна, бърза закуска, нередовно хранене – това са основните, много известни причини за запека. А последствията от тях? Какво знаем за вредата от хроничния запек? Това се отнася не само за подуването и тежестта в стомаха. Вредата от запека върху нашето здраве е огромна и често невидима.

Запекът е враг на младостта и красотата.

Нередовното изпразване на червата се отразява на външния вид. Ако човек страда от запек, особено в продължение на няколко години, в тялото се натрупват токсини. Това води до факта, че обмяната на веществата не работи както трябва. Трудно се абсорбират витамините и минералите, развива се аноксия.

Лицето става подпухнало, с нездрав тен. Има пъпки, зачервявания, понякога се лющи. В действителност, това са токсини, които не са в състояние да си отидат по естествен начин (през червата) и избухват през порите и мастните жлези. Дългосрочният запек може да предизвика и кожни абцеси.

Хората с хроничен запек имат признаци на преждевременно стареене. Заради силното шлаковане на тялото то бързо губи своята свежест. Освен това, хроничния запек често води и до началото на плешивост.

Така че, преди да купите скъпа козметика и плащате за безкрайни процедури в козметичните салони, обърнете внимание на работата на червата се. Започнете специална диета, поръчайте си Бодилакс и се отървете от запека веднъж и завинаги!

Дерматолозите могат дълго да говорят за вредата от запека. По-страшно е обаче онова, което ще ви кажат хепатолозите. Запекът причинява непоправими щети на нашия черен дроб.

Продължителният запек води до това в човешкото тяло да се натрупва голямо количество токсини. Разбира се, това отслабва черния дроб и може да доведе до различни заболявания на организма.
Особено опасен е запека в случаите, когато черният дроб е вече болен. Това води до бързо разрушаване на чернодробните клетки и отравяне на организма.

Отровите отиват в мозъка, и пациентът има признаци на чернодробна енцефалопатия. Това е една много ужасна болест. Човек започва да се обърква, става неадекватен и изпада в прострация. Следващото може да бъде пълна загуба на съзнание, чернодробна кома и възможна смърт.

И накрая – напоследък все повече изследвания изтъкват като възможна причина за онкологичните заболявания и дългосрочния запек.

Помислете върху това. Помислете и за своето здраве. Не отлагайте борбата със запека! Поръчайте най-добрия и ефективен продукт срещу лениви черва – БОДИЛАКС!

Бодилакс ГАРАНТИРА нормалното функциониране на храносмилателната система. Благодарение на етеричните масла и влакнини в билките, които се съдържат в БОДИЛАКС се осигурява нормална моторика на стомашно-чревния тракт и ОТЛИЧНА перисталтика.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *