ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кокоши яйца и жълт кантарион при херния на диафрагмата

Сутрин, обед и вечер 30 минути преди ядене при силни болки в стомаха и коремната област болният да взема по една супена лъжица от следната смес: 3 цели пресни кокоши яйца се разбиват хубаво и към тях се прибавя половин килограм разтопен чист пчелен мед, след това се прибавят с непрекъснато бъркане 3 месести лимона, 12 супени лъжици цвят от жълт кантарион и накрая се прибавя половин литър чист маслинен зехтин и то капка по капка, като непрекъснато се бърка да не се пресече сместа. При липса на болки в стомаха или коремната област да се взема по една супена лъжица настойка от половин литър чист маслинен зехтин, сварен с по три супени лъжици цвят от червен и жълт кантарион и мента пиперита. На водна баня се вари един час, почива три дни и се прецежда.

Изпива се една винена чашка от 75 грама отварка от от жълт кантарион, широколистен жиловлек, мащерка, мента и слез по 50 грама от всяка. От тази смес две супени лъжици с прибавка на една изравнена супена лъжица ленено семе, предварително запечено и една изравнена чаена лъжичка анасон се запарват с 500 грама врща вода и на тих огън се варят 10 минути. Като изстине се прецежда.

Вечер преди лягане топла клизма с половин литър чай от лайка, последвано от поставяне на корема и на тила на торбички, напълнени с хладка лапа от сурови, стрити на ренде за дюли картофи, полети с една чаша хладко сурово мляко-киснат в него половин час и се изстискват добре. Държат се до сутринта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *