ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Можем ли да преодолеем ангината

Лечението се провежда като се действа както на сливиците, така и общо на цялото тяло. Освен това всеки два-три часа се прави гаргара с гореща лимонена вода като се слагат 20-30 капки на чаша вода. Помагат също горещ чай от лайкучка и горещ чай от жълт кантарион. Една супена лъжица цвят се запарва с 200 грама вряща вода и кисне захлупена 1-2 часа. Много е полезна отварката от къпина. 20 грама цвят се запарват с 500 грама вряща вода и врат 10 минути. Като изстине се прецежда.

Всекидневно сутрин се прави парна баня с чай от лайка на главата , последвана от коремен компрес в хладка отвара от трина или съчетан едновременно с мокри чорапи, натопени в студена вода и с млечен компрес на шията, натопен в студено сурово мляко. Вместо мляко компресът на шията може да се топи и в студена вода. Преди обяд се повтарят всички приложения, изброени за сутринта като компресите продължават да се сменят на всеки два часа. Вечр преди лягане се прави или парен компрес на шията с търпимо горещ или полусварен ечемик в продължение на двадесет минути, последван веднага от гореща баня на краката или пък парна баня на главата, последвана веднага от меняваща баня на краката, а след тях коремен компрес “мокри чорапи”, а на шията торбичка с пресен селски хлебен квасец. Държат се цяла нощ.

Ако отокът не минава се вземат корени от ипека, от които един грам да се попари в 150 грама гореща вода и да се изпие от болния в продължение на десет минути, за да повърне. След това да се пие всеки ден по три винени чашки отварка от камилско сено или по три чаши чай от ленено семе или пък по три винени чашки отварка от раноцелебник.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *