Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Срещу камъни в бъбреците пийте тази витаминна бомба

Когато се появят камъни в бъбреците, става нещо ужасно, затова е важно да се прави здравословна профилактика, така че да не се допуска тяхното образуване

Бъбречните проблеми и най-вече тези, свързани с камъни в бъбреците, ще решите с чудна смес от диня, ябълки, портокали и лимони.

Уникално средство срещу камъни в бъбреците ще ви предложим днес. Тази чудна смес се приготвя от плодове и ще се изненадате от резултатите, които тази рецепта дава, обещава ни Фрамар.

Тази плодова витаминна бомба се приготвя от диня, ябълки, портокали и лимони. Всяка една от тези съставки допринася за добрите резултати на рецептата. Например киселината, която се съдържа в лимоните, има свойството да разбива камъните в бъбреците.

babreci-kamani
Против камъни в бъбреците, доверете се на народната медицина

Динята пък е с явно изразени диуретични свойства. Освен това тя е богата на вода и това облекчава всяко бъбречно заболяване.

Ето и в какви пропорции са ви необходими плодовете.

Вземете си 1 ябълка, 1 лимон, 1 портокал и 4 резенчета диня.

След като вече сте си набавили необходимите съставки, можете да преминете към приготовлението на витаминната бомба.

Измийте добре цитрусовите плодове.

След това, с помощта на цитрус преса, изстискайте сока им.

После вземете динята и ябълката и отстранете семките им. После поставете тези два плода в блендера и внимателно ги смелете. Към тях добавете цитрусовия сок от лимона и портокала и енергично разбъркайте.

След като сместа е вече хомогенна, към нея можете да си добавите кубче лед и така да консумирате. Освен, че ще ви помогне да изхвърлите камъните в бъбреците, тази напитка е и изключително освежителна за лятото, пък и е истински витаминен извор и ще подсили имунитета ви.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *