ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Соколечение при цистит

Зелевият сок, а също и соковете от магданоз, зелени чушки и броколи са източници на витамин С. Соковете от моркови, магданоз и спанак са богати на витамин А и витамин С.

Соковете от френско грозде, папая и лимон са източници на биофлавоноиди и витамин С, От магданоз, корен от джинджифил, чесън и моркови на витамин А и цинк. Сокът от нар е народно лечебно средство при цистит.

Пийте боровинков сок без захар. Това е признато средство, възстановяващо киселинността на урината, което има качеството да спира инфекциозния процес. При първите признаци на инфекция започнете да пиете по 50 мл сок на всеки час. Обикновено инфекцията изчезва напълно за няколко часа. За профилактика продължавайте да пиете по 2 чаши дневно от сока. Боровинките съдържат вещество, което не позволява на бактериите да се прикрепват към стените на пикочния мехур. Антибактериалните свойства на боровинките са потвърдени с изследвания, в които са участвали 152 жени. Част от тях са изпивали по всеки ден по три чаени чаши боровинкова напитка, а останалите сходно на вкус и вид питие, но с различно съдържание. Само у 15% от първите съдържанието на бактерии в пикочния мехур се е оказало досатъчно за развитието на инфекция. При втората група жени големи количества бактерии били открити у 28 % от участничките в изследването.

Боровинков коктейл. Половин чаена чаша боровинки, 3-4 ябълки без семената. Пуснете в сокоизстисквачката плодовете заедно. Ако нямате пресни или замразени боровинки направете коктейла така: 1 супена лъжица концентриран боровинков сок и 1 супена лъжица ябълков сок. Ако сокът се окаже твърде кисел, добавете повече ябълки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *