Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билков букет при грип и настинка

Смесват се 4 грама стръкове жълт кантарион, 4 грама листа от подбел и стръкове риган, по 4 грама семена от анасон, корени от медицинска ружа и листа жиловлек, по 1 грам евкалиптови листа, градински чай и стръкове от мащерка и 250 мл черен чай. 3 грама от сместа се залива с чаша вряща вода, престоява 20 минути, приема се по 200 мл 3-4 пъти на ден по време или след хранене. Курсът на лечение е 1-1,5 месеца.

Смесват се 1 част корен от аир, по 2 части корени от медицинска ружа, цвят от лайка и стръкове комунига и 3 части семена от лен. 10 грама от сместа се залива с чаша топла вода. Престоява 6 часа, кипва се за 5 минути и се прецежда.

Смесват се 1 част плодове на резене и по 3 части цвят от лайка, листа от мента и градински чай. 10 грама от сместа се залива с 250 мл вода, ври 10 минути и се охлажда до стайна температура. Приема се по 200 мл 3-4 пъти на ден преди или по време на хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *