Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ракът може да се лекува и в последен стадий! Ето доказателствата!

Ракът може да се лекува – вижте тези доказателства!

Руският сайт liveinternet публикува една истинска история за изцелението на 20-годишен младеж, болен от рак в четвърти стадий. Разказът се позовава на споделеното от Олга Михайловна, лекар-стоматолог и майка на болния младеж. Синът й е страдал от рак на гръбначния мозък и саркома. При разсейките, които имал, включително в главния мозък, синът на Олга – Иля, не можел да се оперира. Според лекуващите на младия човек му оставали броени дни.

рак
Методиките за лечение на рак чрез оздравително хранене са ориентирани към вегетарианството, аюрведа и йога

Иля не можел да ходи и изобщо да се движи самостоятелно, залежал се. Тежал 40 килограма при ръст 178 см. След като медицината се оказала безсилна, майката решила да се бори за сина си чрез методите на народното лечение.
Терапията започнала с очистване на организма чрез клизми, за да се неутрализира раковата интоксикация. Течността за клизми приготвяли така: на два литра вода добавяли водна чаша сок от червено цвекло и една супена лъжица лимонов сок. Очистителните процедури се правели два пъти дневно в продължение на десет дни. През цялото това време Иля не хапнал нищо, пиел само вода.

След очистването Олга започнала постепенно да захранва сина си – първо с половин чаша портокалов сок, сетне с плодове – ябълка и киви, след няколко дни с картофено пюре. Цели три месеца Иля събирал сили за живот, без да приема никакви протеини: майка му го хранела с плодове, сурови и варени зеленчуци с растителна мазнина и сол. Към края на този срок младежът живнал – започнал да събира сили и да трупа тегло. Метастазите в главния мозък изчезнали, но тялото на болното момче започнало да отича. Тогава Иля споделил с Олга, че се чувства по-добре, когато яде само сурова храна. Едва тогава младият човек научил за съществуването на суровоядството и решил да се придържа към тази система на хранене. Междувременно вече била опровергана прогнозата за близката му смърт; изминали десет месеца, през които Иля не приемал протеини.

Суровоядството се оказало сериозно изпитание

Младежът си дал сметка, че е зависим емоционално и физически от готвеното. Имал сривове, в които умирал за варена храна и се домогвал до нея, но после пак се връщал към суровоядството. В момента този човек живее като заклет суровоядец – вече цяла година. Туморите и отоците му ги няма, теглото му е достигнало 78 килограма. Постепенно Иля се е възстановил до такава степен, че може отново да ходи на лекции и да продължи следването си. Който го види не може да предположи, че преди година-две същият човек е бил на смъртен одър, с последен стадий на рак, обречен.
През същото време Олга, виждайки успешното възстановяване на сина си, споделила терапията и с други раково болни. На всички, които се интересуват от тази терапия, тя препоръчва на първо място да се откажат от храните с високо протеиново съдържание – мляко, месо, яйца, риба, бобови храни. Основа на храненето са суровите плодове и зеленчуци. Този режим на хранене трябва да се поддържа от една до пет години, за да се изключи появата на рецидиви.
Много важно в такива случаи е и убеждението, че ракът МОЖЕ да се лекува и че болният от рак не е обречен.

Всъщност руската стоматоложка е прилагала при лечението на сина си противораковата диета на холандския лекар д-р Моерман.

Противораковата диета на д-р Моерман

рак
Д-р Моерман дава живот на стотици болни от рак, на които медицината не е могла да помогне

Темата за раковите заболявания за жалост е все по-актуална по целия свят. Науката усърдно работи за преодоляването на страшните страдания и доказателство за напредък в тази посока са постоянните съобщения за успехи както на официалната, така и на народната медицина. Много от лечебните технологии включват специални системи на хранене, които или предотвратяват, или съдействат за лечението на ракови заболявания. Такива са системите Ревичи, Герсон, Бройс, Ниши, Гоулер, на Галина Шаталова и други. Тези системи като правило са ориентирани към вегетарианското хранене и традиционни хранителни системи като йога и аюрведа.
Една от най-популярните и действени системи на противораково хранене е диетата на доктор Моерман. Както е добре известно, той е холандски медик от миналия век, доживял до 96-годишна възраст. Д-р Моерман доказано е помогнал на стотици хора да се излекуват от рак. Потвърдено е чрез специални изследвания, че чрез неговата система на хранене от 150 раково болни – 115 са се излекували напълно. Въпреки доказателствата обаче методът на д-р Моерман не бил признат лесно. Представители на медицинските кръгове подлагали на съмнение противораковата диета на холандския лекар, аргументирайки критиката си с това, че въпросната система изглежда твърде проста. Тя е твърде обикновено, лесна за практикуване и достъпна! Но въпреки това чрез нея д-р Моерман излекувал не един пациент, отписан от официалната медицина като безнадежден случай. Признанието дошло едва през 1987 година, когато холандското здравно министерство официално одобрило метода. Теорията и практиките на д-р Моерман са били поддържани от научни светила от ранга на Лайънс Полинг, два пъти лауреат на Нобелова награда.

Но с какво всъщност методът на д-р Моерман е така полезен за човешкия организъм? Благодарение на него имунната система укрепва, а обмяната на веществата се стабилизира. То става чрез естествените продукти, с които човек се храни редовно. Това са плодове, зеленчуци, натурални сокове, пълнозърнести храни.
Ето например как изглежда храненето на онкологично болен човек по системата на д-р Моерман: на закуска имаме прясно изцеден сок от два портокала и един лимон, филия пълнозърнест хляб – по възможност от едро смляно брашно. Това може да се редува с овесена каша с плодове и зелен чай. За втора закуска може да се вземе сок от ябълка и червено цвекло и плодове. Обядът е каша от цели зърна, например елда, или кафяв ориз, зеленчуци на пара с малко краве масло, зелена салата с лимонов сок и зехтин, плодове.
Не е трудно да се информираме за системата, но е важно да знаем не само кои са полезните храни – а и кои са нежелателните при ракови заболявания. Може да се ядат: сурови или приготвени на пара зеленчуци – зелен грах, картофи, магданоз, бяло зеле – включително кисело, ревен. Плодове, натурални сокове от плодове и зеленчуци – портокалов, лимонов, ябълков, морковен, от цвекло. Пълнозърнести храни – хляб, бисквити от едро смляно зърно, кафяв ориз. Трици – овесени, пшенични, ечемичени, царевични. Още: яйчен жълтък, мед, билков чай различни видове, студено пресован зехтин, морска сол.
Не бива да се приемат: силно кафе и черен чай, бобови храни, бял хляб и макарони, тестени от бяло брашно, подсладени бисквити и торти, кексове, месо и животински мазнини, бульони от птиче или червено месо, рафинирана захар, риба и морски дарове, млечни продукти – пълномаслено мляко и мазни сирена; маргарин, яйчен белтък, гъби и гъбен бульон, рафинирани растителни масла, консерванти и оцветители, готварска сол, алкохол, тютюн.
Методът на д-р Моерман се ползва с уважение и признание от много лекари по цял свят, а в родината му Холандия съществува асоциация на привържениците му, която наброява повече от 10 000 членуващи.

Системата за хранене на Галина Шаталова

Още една система на хранене, разработена от Галина Шаталова, доказва, че е възможно да се опровергаят немалко медицински теории. Важно е да се разбере философията на нейната система на хранене, която има няколко основополагащи принципа.

1. Най-напред Галина Шаталова счита, че първостепенно качество на целебната храна е биологическата енергия. Преди всичко – директната слънчева енергия. Организмът не се нуждае от калории, а от енергията на активните молекули. В растенията такива са 100% от молекулите, в месото на тревопасните животни – 10%, в месото на хищниците само един процент. В продукти като захар, брашно, нишесте изобщо липсват такива молекули. А ако в една храна от подобен род има и вредни добавки като консерванти и оцветители, тя изобщо не става за ядене. Опасна е. Това разбиране позволява да се направи скала за полезността на храните. Полезни са живите тъкани на растенията, които съдържат слънчева енергия. Полезно е също прясно издоеното мляко, суровото яйце. От такива храни човешкият организъм получава повече енергия, отколкото ще изразходва за усвояването им. Такава жива храна в менюто трябва да имаме около 80%. Всяка преработка намалява полезността на храната – сушене, варене, подквасване. Безполезното е вредно за организъм, който се стреми да оздравее – защото ползата от такава храна е малка, а разходът на собствена енергия за усвояването й е голям. Категорично вредно е онова, в което липсва директната слънчева енергия – месо, риба, гъби, кашкавал и сирена, всичко варено, печено и пържено.
Особено вреден е хлябът с мая. Галина Шаталова твърди, че хлябът е възможно най-вредният масов продукт и че именно той е отговорен за деградацията на човешкото здраве в масов план.

2. Второ целебно качество на храната е нейната автолитичност, т.е. възможност за самопреработване. Всички живи клетки имат собствен запас от храносмилателни ферменти – лизосоми. Нещо като вътрешни стомахчета. Когато клетката загине или остарее и иска замяна – лизосомите се включват и я “разглобяват” на прости вещества. Ако лизосомите не съществуваха, тялото не би могло да възстановява тъканите си, а храната – да се усвоява нормално. Т.е. попадайки в нечий стомах, живите клетки всъщност се самопреработват. Техният принос в храносмилането може да е огромен – до 90%. Оттук и изводът – нормално се усвояват само живите комплекси. За да усвоява захар, протеини или мазнини във фабрична опаковка, тялото трябва да произведе огромно количество ферменти и други храносмилателни компоненти, т.е. да замени функциите на лизосомите. Така например бялата рафинирана захар похабява за усвояването си толкова витамини и калций, че любителите на сладкиши на практика разрушават зъбите си. Препоръчва се – за съхраняване естествените качества на живата храна – тя да не се готви повече от 2-3 минути, когато се налага. И термообработката й не бива да е при температура над 100 градуса. Храната, която сме убили термично, губи химическата си стабилност. Същото е с консервираната храна. Същото е и с подгрятата вчерашна храна. Храната трябва да се приготвя и изяжда, да не се правят някакви заготовки, особено с мазнини. Мазнината трябва да се използва само в краен случай и по малко.
Вредно е да се пие вода или каквото и да било по време на хранене: така стомахът трябва да произвежда голямо количество киселина и ферменти. Ето защо боледуваме от гастрити и язви още на 30-40 години.
Храната трябва да е сезонна: през пролетта повече зелени растения, през лятото и есента – плодове и зеленчуци, през зимата тикви, кореноплоди, зърна. Самата Шаталова, както и пациентите й, се хранят два пъти на ден, а още по-добре веднъж, при това вечер. Според нейната програма дори при усилен физически труд е достатъчен дневен прием от 1000 килокалории. От тях около 800 трябва да са свежа храна, за да няма натрупване на токсини и шлаки в тялото и за остаряване още на 70 години!

Методът на д-р Марк Герсон

Той е изграден на очистването на организма чрез клизми. Тъкмо този метод е бил приложен от майката на онкологично болния Иля (вижте началото на този текст). Течността за клизми се приготвя от два литра вода с температура 38 градуса, водна чаша сок от цвекло и супена лъжица пресен лимонов сок. Прилага се на онкологично болни два пъти дневно. Два месеца се спазва диета без протеини. Прилага се и немска сокова диета. Ето нейното разписание: в 6.00 сутринта – 115 г сок от моркови, в 6.30 – 115 г дестиллирана вода, в 7.00 – 115 г лимонова вода, в 7.30 – 115 г дестилирана вода, в 8.00 – 115 г сок от моркови. През следващите пет цикъла с редуване на вода и сок на половин час, вместо лимонова вода се препоръчва сезонен сок от пресен плод или зеленчук. Последният прием в 20.00 часа е със сок от моркови. Лимоновата вода се прави от 30 г лимонов сок и 300 г дестилирана вода, това е количество за два приема. Това разписание се спазва стриктно в продължение на една седмица. Не бива да се яде никаква захар, може само по малко мед. 2-3 пъти на ден се правят контрастни душове. Добре е да има предварителна ведра настройка, да се ходи на разходки.
Опитът сочи, че следването на подобни диети в много случаи помага за лечението на онкологичните заболявания, дори в много напреднал стадий. Немалко специалисти по лечебно хранене са на мнение, че подобни програми трябва да се спазват и след излекуването от рак, за да не се проявят рецидиви. Една до пет години, а най-добре цял живот.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 18 до “Ракът може да се лекува и в последен стадий! Ето доказателствата!

  1. Калина каза:

    Здравейте на всички!
    Аз съм с напреднал рак в черен дроб, като първоначално рака беше на дебело черво. Стигнах до тази тежка диагноза от грешните диагнози на лекарите и моята наивност да им вярвам. Трагедия. Само на 32 г. Съм. Първите симптоми бяха като бях на 30. На 31 ми откриха всичко. Тогава просто видяха лекарите че умирам. Тъжна е ситуацията. Медицината се е превърнала наистина в бизнес. Дроба ми работеше на 30%. Започнах хт и имах подобрение. Но се появиха метастази когато реших да я спра, защото не можех повече да издържам. 11 вливки!
    Направиха ми живото спасяваща операция на главата. Бях в кома 2 седмици. Отслабнах. След операцията Започнах да ям наддадох 6 кг. После почна следващият курс хт и сега нямам апетит. Отслабнах. Пия по 3 сока на ден и взимам добавки. Картината е трагична. Тежко е на родителите ми да ме гледат как страда. Незнам кое е по тежко да загубиш майка или дете… нямам сили да се боря. Чета за тези чудеса, но за мен те са превантивни методи или когато ракът е хванат в ранен стадии. Да съгласна съм че храната е важна и рака е заболяване от вируси и токсини. Но при напреднал стадии човека няма време. Тази терапия е по бавна просто.

  2. скърбящ каза:

    КАК ХИМИЯТА УБИ МАЙКА МИ !!!
    Здравейте всички болни и близки на болни с тази коварна болест!На 21 сутринта в четири часа си отиде един ангел – моята мила МАМА!!!Преди 5 години случайно забеляза че има подутини около шията и имаше отток на десния крак,отиде на лекар хематолог и след изследвания включително и биопсия се оказа че има Неходжкинов лимфом с ниска степен на малигненост.Започна терапия,отначало се повлияваше,разбира се, не се чувстваше добре след терапията,но след един два дни се оправяше.След известно време започнахме да ходим в болницата за терапия почти всеки месец.Аз се радвах защото виждах че оттоците спадаха и си мислех че всичко ще се оправи!Виках си-ето рака е коварен,но химията ще го убие,вярно че уврежда и здравите клетки,но след известно време мама ще се възтанови-важното е да убием рака!!!Така месец след месец моята майчица започна да слабее,да и пада косата,да губи апетит и след Нова година се влоши.Започна една адска кашлица с храчки,краката се подуваха.Отново на София за терапия,след снимка и преглед с ехограф разбрах че има засегнат и стомах и бъбрек и десния бял дроб е станал като гъба.Започна да прави плеврален излив и да се пълни с течност.Следва пункция за да източат течността.Докарахме я от болницата и започна отново страшна кашлица денонощно особено когато легне.Тя не можеше да спи,цял ден и цяла нощ стоеше на един фотьойл в хола.Тази кашлица я съсипа,едвам и останаха сили от напъване,като се закашля и по 10 мин.няма спиране до като не изхвърли пустата храчка,след това за кратко и олекваше и като се опита да легне – с лягането се започва пак.Така се измъчи около 3 дни и отново заминахме на София в болницата.Пак пункция,пак точене на течност,получи сърдечна недостатъчност и когато я изписаха доктора каза че повече няма да прави химиотерапия защото моята мама е сринала много показатели и няма да издържи а и повече не се повлиява от терапията и я изписа като каза че и остава по малко от месец живот!!!Това за мен беше шок!!!Докарахме си я в нас,тя спря да се храни,само по няколко лъжици мляко на ден,постарах се да намеря домашно мляко и сирене без сол.След около пет дни доктора дойде и направи пункция отново,тя вече нямаше сили да пътува в колата,отказаха и краката и доктора източи около 1 литър течност а в тази течност има белтък и други елементи които няма как да се възвърнат.Може би с някаква плазма която е адски скъпа,но почти няма смисъл.Толкова пари пръснахме,толкова пари заехме на заем,толкова тичане че вече нищо не ни остана.Мама се залежа,кашлицата почти спре,но се започна един ад,категорично спря всякаква храна,само по една две глътки вода,ослепя,не виждаше нищо,започна да си извива ръцете,започна да си бие ръцете в леглото,постоянно искаше вятър!Отворих всички врати за да става течение,но тя все викаше че е много горещо,с един картон постоянно и правих вятър,започна да вика колко и е зле,дясната страна я болеше много от лежането защото само така лягаше.За 10 мин.може би по 7-8 пъти ме караше да я вдигам да става за около няма и десет секунди и лягаше пак.Започна да се мята като риба,да вие като куче,принудих се да и правим морфин защото такива адски мъки,такава страшна картина е че няма думи с които да го опиша!!!В момента пиша и плача.Като свърши действието на инжекцията отново ада продължи,започна да халюцинира а на мен едва не ми спря сърцето!Жестока мъка,жестоко страдание,нямаше толкова болка колкото и беше мъка,само ми казваше че има страшна мъка-така стана към четири часа и дишането се забави,появи се студена пот,и мама издъхна на 62 години!Държах я за ръцете през цялото време до самия край!Сега ми е адски тежко,тя ми липсва страшно много,мъката и болката е огромна!!!Мили българи,мили болни хора-за мен тази химиотерапия не лекува Неходжкинов лимфом!Химиотерапията е едно средство за правене на милиони и дори милиарди от фармацевтичните изроди и други политически и докторски изверги.Аз се убедих в едно – химията убива-тя не лекува!!!Такъв ад,такъв ужас,такива мъки и страдания мога да пожелая единствено на политическата и друга мафия която позволява да ни тровят с радиация,да ни пръскат от небето с Кемтрейлс,да ядем храна с химия да живеем бедно в стрес всеки ден и всичко това създава тези болести.Никога преди години не е имало толкова ракови болести,толкова инсулти,инфаркти,алергии и т.н!!!Докторите (лекуват) с това което е прието от мафията включително и нашия доктор с който се познаваме от години,въпреки че е добър лекар,професионалист и добър човек – докторите лекуват по протоколи!Аз никога няма да си простя че не потърсих алтернативно лечение още в началото,това може би щеше да и помогне.Мили хора,никога не се оставяйте вие,или ваши близки и приятели да се подлагат единствено на тази химиотерапия,веднага потърсете друго лечения,има много –например сода за хляб/прочетете за доктор Тулио Симончини/,пиите отвара от корен на глухарче,яжте джинджифил.аз успях само два пъти да дам на моята мама джинджифил,но тя беше вече много зле и отказа да го яде.Купете си не е скъп,настъргайте го на ренде,вярно че много люти,но може с малко мед да го ядете-поне няколко лъжички сутрин,после следобед пак.Бъдете силни и постоянни в тази борба-опитайте-това може единствено да ви помогне.Четете има много информация за това, има филми „Ракът е лечим сега” и The Cancer Report/Доклад за рака.Там са споменати много методи за лечение на тази коварна болест!!!
    Мили хора,мили момчета и момичета-уважавайте своите майки,никога не ги обиждайте,не се карайте с тях дори в моменти в които да не са прави,дори да ви изкарват от нерви – замълчете,излезте навън.Майката е свята,майката е тази която ни е дала живот,тя е тази която ни е отгледала,възпитала,тя е тази която не е спала дни и нощи за да бди над нас,ден след ден,година след година за да ни отгледа и да направи от нас големи хора.Тя има право да ни удари,да ни обиди,да ни накаже,да ни се скара-тя има това право а ние сме длъжни да ги нахраним когато нямат храна,да им дадем чаша вода,да ги слушаме,да ги уважаваме,да ги търсим когато са далеч от нас,ние сме длъжни да направим всичко от което те имат нужда-просто сме длъжни!Сега пиша това откровение а в съседната стая където майка почина лампата свети,сълзите ми капят от очите,липсва ми,пред очите ми е всяко нейно страдание,болка и мъка която тя изпита,още я виждам как отваряше широко очи въпреки че ослепя,как искаше само да и помогна а аз неможех да направя нищо повече за нея! Не искам да виня Господ или природата или каквато и да е сила ако съществува изобщо,но не мисля че моята майка е заслужила да си отиде млада и с толкова страдания Сега разбрах колко сме длъжни на своите майки,колко сме нищожни пред тях,ние едва ли някога ще направим всичко това което те са правили за нас от бебе до голям човек-сега разбирам майката колко е свята,велика,колко е силна и борбена – майката е тази която има най голямото и добро сърце на Света!Преди малко гледах нейна снимка като млада-толкова нежна и красива,толкова топла,усмихната и весела,толкова мила.Тя беше толкова добра!Тя беше един ангел,тя беше моята мила МАМА!!!Аз никога няма да я забравя!!!Моля се да е в един по добър свят,да е щастлива и да получи всичко онова което не успя в този живот!!!Бог да я прости !!!!!

    • Ники каза:

      Съболезнования!И мен ме разплака.На 52 съм с рак и както казах по-горе прилагам Герсон метод плюс още добавки.За сега (вече трети месец) съм доволна. Стана ми тъжно и още по-силно (ако може) си пожелах да успея.Не искам децата ми да минат през вашия кошмар. На никой не го пожелавам!!!Съгласна съм с мнението Ви за химиотерапия и с това се боря.Онколога ми само като ме види и тича за вливания.Казала съм му ,че предпочитам да умра (ако сега ми е дошло времето) от морковен сок отколкото от химиотерапия.Говорете н аблизки и познати за алтернативно лечение.Не се взима лесно решение- стандартна медицина или народна.но не се отказвайте, говорете все някой ще послуша.

  3. Ники каза:

    Аз прилагам терапията на д-р Герсон -под наблюдение съм (конферентна връзка през интернет)) на д-р от клиника „Герсон“ в щатите- собственост на дъщерята на д-р Герсон. Клизмите които са описани в статията не са тези които Герсон прилага.При него клизмите са с био кафе първите два месеца по 4 пъти на ден след това по 3 .За храната и добавките ще дам линк.Леченеието е две години. Аз го прилагам 4 ти месец и съм много, много доволна от резултатите!!И ако някой смята да ме иронизира или да е саркастичен си е негов проблем.Терапията работи!!Според стандартната медицина трябваше преди два месеца да започна химиотерапия 6 вливания през две седмици защото ракът ми бил много агресивен!!след това операция, лъчетерапия и 5 г. хормони……Ето и линк http://gerson.org/ и http://www.gersonbulgaria.com/

    • Rachel Sun каза:

      Здравейте Ники, може ли да пишете какъв вид е вашето туморно образувание. Отговорът в сайта ви е от преди две години, надявам се, че сте добре и ще пишете.
      Поздрави!

  4. Георги Илиев каза:

    Има лек за всяка една болест, за смърта няма само лек още. Но не е доказано и че душата умира!
    Вместо да хейтвате , защо не се погледнете в огледалото и честно на себе си да кажете: Аз правя добро, като хейтвам постоянно в нета и във всеки саит.
    За всеки който се интересува от лечение на която и да е болест: Търсете книгите на Петър Дънов и Петър Димков. Четете за китайската народна медицина. И вярвайте в успеха. В България има живи хора по над 100 години – питайте ги как са се хранили!!!
    Това което мислим – се превръща в живота който водим. А това което ядем – се превръща в нашето тяло.

  5. МП каза:

    Относно клизмите – може да се запознаете с качествата на червеното цвекло. Да вметнем това, че е най-бързото захранване на организма с витамини(усвояване). На всеки малко по-образован човек му е ясно, че фармацевтичната индустрия трябва да се развива. „Лекарства“, всичките апаратури за установяване на проблема, клиничните пътеки, лъчелечението, химиотерапиите….развитието на всичко това е: на гърба на обикновен човечец. Да вметнем и това, че е вирус, създаден… Да допълним и това, че населението на планета Земя е малко-повече. Трябва да има контрол. Последно – всичко, което лекува ни го дава майка Земя, ние го унищожаваме! Има лек , за съжаление се крие по ред причини…

  6. Дани каза:

    Много ми харесва как всеки има приятел,чиито познат познавал човек,който се излекувал от рак.
    Еди кой си пиел по 200мл ракия всяка вечер и се излекувал от Алцхаймер,друг пък не се хранил девет години и започнал да фотосинтезира,трети карал само на картофи и живял 150 години,а четвърти започнал да приема храната по обратния път.
    Коментара на Диана би същисал всеки медик и наркоман.Толкова морфин къде се дава?Посоченото количество би трупясал и кон.
    И аз съм срещала хора,на които да им се чудиш.
    Още не съм срещала човек,който да се е излекувал от последен стадий на какъвто и да е вид рак.Обаче е възможно.Дали с на баба рецептите,дали с молитви,дали с плацебо,дали с операции и пр…Случва се.Обаче тази статия и то в този сайт.Еми не ви ли е срам.Дори санитарите биха се възмутили.Вярно,че съм малко Тома неверни,но щом майката е разбирала от тези неща би била наясно какво ще стане с тялото на сина и.Нищо против суровоядството-ок съм с това.Не мога да разбера обаче клизмите.С две клизми дневно без черва ще остане момчето.

    • Ники каза:

      при Герсон клизмите са 4 пъти на ден 950 гр.вода се кипват 3 лъжици био кафе. Правя ги вече 4 месеца и червата са ми на място. Тези 950 гр. са достатъчни само за ПОЧИСТВАНЕ на дебелото черво и не влияят на тънките. Основна функция на клизмата с кафе е почистване на черния дроб и отваряне на жлъчните пътища. Мнозинството от раковоболните не умират от самия рак , а от чернодробна смърт тъй като дробът се задръства с отровите които бълва рака.Кафето изпито през устата няма този ефект. След 2 месеца пак ще ти пиша ,за да ти кажа , че съм ОК и ракът си е заминал. 🙂

      • Анджи каза:

        Само ще добавя че при подобни заболявания клизмите са не само очистителни а и начин на захранване на организма ако човекът не може да се храни или повръща приетата храна.В такъв случай хранителните вещества се вкарват в организма му във вид на клизми които организмът усвоява в някаква степен….А хора които не вярват че няма не лечими болести просто не познават човешката анатомия и възможностите на човешкият организъм да се само лекува….Стига по време на този процес да не му се пречи.

    • Linda каза:

      Dani ot 20 godini vseki den si pravy klizmi i te uveryvam,4e imam 4erva…… Tova,4e ne mojem da vazpriemem neshto ne ozna4ava , 4e ne e istina

  7. Иван каза:

    Напълно съм съгласен с Диана.

    Аз мисля по същият начин. Едва ли има човек, който да няма познат болен от рак. И аз имам и от както промени хранителният си режим здравословното му състояние се промени кардинално.

    Раково болен човек готов за „клъцни срежи“ на 65 години с кръвно 130/80 и без нито едно хапче. Когато ходи на профилактични прегледи лекарите хем питат защо не пие хапчета, хем се чудят как може такова кръвно от човек на тези години и то без едно хапченце?

    Е може разбира се. Аз съм го видял с очите си и продължавам да го виждам всеки ден. 🙂

    Успех на всички.

    Не на последно място сайта ми харесва и го чета с интерес. Продължавайте в същия дух!

  8. Диана каза:

    Госпожо, не съм сигурен дали сте права, да не кажа, че според мен вие бъркате. Не искам да упреквам лекарите, не искам да казвам кой как ни лекува, но аз лично познавах човек, на който лекарите му бяха дали седмица живот, а той живя около 6 месеца благодарение на здравословното хранене и „разни билчици“.

    Съгласен съм, че това не е „жива вода“ или „свещеният граал“, но според мен рака е личим и то в доста напреднал стадии.

    Бащата на мой приятел беше със рак на черният дроб с разсейки навсякъде и лекарите след последният преглед и 2-те ампули морфин на ден му дадоха седмица живот. Типично по български, тогава се разтърсиха за рецепти и други неща от народнта медицина и наистина състоянието му малко се подобри.

    Аз знам, че ако вътрешностите ти са на половина разградени лек няма, но е факт, че лечението благодарение на народната медицина и здравословното хранене дадоха много добър резултат.

    Аз вярвам на написаното и съм сигурна, че рака не е от неизличимите болести. Просто нещата се правят за съжаление само за пари. 🙂

  9. Ива каза:

    Абе вие добре ли сте? Лечение на рак в последен стадии? Не сте в ред нещо. Отидете на лекар и се прегледайте сериозно.

    Всеки един лекар ще ви каже, че това е невъзможно!!!

    • Анджи каза:

      Това че нещо не ви е известно не значи че не съществува…..А точно пък лекар да ти каже дали може,или не може да се лекува рак.Те ако могат тях ще си лекуват….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *