ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народната медицина в помощ на подаграта

Народните методи са разнообраз­ни и изпитани от поколенията. Затова ги предлагаме и на вас. Опитайте да си помогнете сами.

Настойка от боровинкови листа: 20 г от тях се попарват с чаша гореща вода, сместа престоява половин час и се пие по една супена лъжица по няколко пъти на ден.

Сок от коприва – приема се по една чаена лъжичка 3 пъти на ден.

Отвара от брезови листа: залей­те 2 супени лъжици смлени листа с 2 чаши гореща вода и сложете сместа да ври 10 минути. След това престоя­ва 30 минути, прецежда се и се пие по четвърт чаша 3 пъти на ден по Време на ядене.

Смелете на кашица шепа съцбетия от небен. Залейте с една супена лъжица оцет и добавете 10 чаени лъжички йод. Отначало намазвайте шиповете с жлъчен сок от кокошка или пуйка – редувайте ги. След това натри­вайте с приготвения разтвор.

Преди сън попарете краката си, след това добре ги изтрийте и намажете шиповете със специален медицински мехлем. Отгоре увийте с целофан. След няколко процедури бол­ките ще отминат. При необходимост лечението може да се повтори.

Залейте една част червена му­хоморка с пет части водка и дръжте сместа 5 дни. Използва се за разтри­ване, като преди това предварително я прецедите.

Залейте една чаша сухи мъртви пчели с един литър водка и оставете сместа на тъмно място за 12 дни. Из­ползва се за разтриване, като преди това се прецеди.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *