ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Копривата нормализира обилна менструация

Взема се кората на калина. 10 грама ситно нарязана кора се залива с една чаена чаша силно вряща вода. Загрява се на водна баня в продължение на 30 минути, охлажда се 10 минути, прецежда се, и се долива с кипяща вода до първоначалното количество. Приема се по една-две супени лъжици 3-4 пъти дневно след хранене при обилна и болезнена менструация.

Вземат се стръковете и листата от коприва. Една супена лъжица нарязана коприва се залива с една чаена чаша вряща вода, слага се на слаб огън за още десет минути. Изстудява се, прецежда се и се пие на глътки през целия ден. Копривата увеличава хемоглобина и еритроцитите в кръвта, затова жени, които са податливи на тромбози не трябва да я пият повече от три дни. След известно прекъсване лечението с коприва може да бъде повторено.

Вземат се листата и стъблата от дяволска уста. Приема се по 10-15 капки от средата на менструалния цикъл до началото на менструацията. При някои жени през първия месец от приемането на екстракта може да се наблюдава по-обилна менструация, защото дяволската уста отпуска мускулите, с което помага на ендометриума да се отделя по-ефективно. При постоянно приемане отделянето на кръв се нормализира. Много жени ще почувстват облекчение още първия месец, но обикновено това става 3-4 месеца след началото на лечението.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *