Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лек при анорексия

Ненавременното лекуване на анорексията може да доведе до фатален край

Анорексията може да бъде излекувана със спазването на няколко лесни правила и рецепти.

Специалисти са на мнение, че анорексията може да бъде причислена съвсем спокойно към болестите на новото време, тъй като е предизвикана от манията на жените да изглеждат перфектно.
Често пъти вместо мечтаната прекрасна форма обаче, представителките на нежния пол се сдобиват с анорексия. Болестта представлява вид хранително и психично разстройство, което понякога може да доведе и до летален изход.

Ненавременното лекуване на анорексията може да доведе до фатален край
Ненавременното лекуване на анорексията може да доведе до фатален край

Статистиката сочи, че смъртността при анорексиците е между 15 и 20%.
Най-често анорексията поразява костната система и това се случва още в ранната младежка възраст, когато най-често тормозим организма си с редица диети.

Сърцето е под най-сериозна заплаха, тъй като покрай анорексията и в частност загубата на тегло, то също отслабва.
Ако успеем да хванем заболяването в ранния му стадий, може да му бъде повлияно с билки.
Една от билките, които оказват благотворно действие при това заболяване е ментата. За да се изостри апетита се приема по 1-2 супени лъжици сок от мента всяка сутрин.

Редовният прием на портокал или прясно изцеден портокалов сок пък ще подобри смилането на храната, тъй като е отличен стимулант на стомашните сокове.
Достатъчно е да хапвате по един-два портокала дневно или да пиете сока от тях.
На помощ в такива случаи идва и комбинацията от равни количества джинджифил и лимон, която се приема три пъти дневно по една супена лъжица преди храна.

Добре ще е, ако си изградите навика да хапвате поне по две ябълки дневно. Освен, че ще поддържат в добро състояние храносмилателната ви система, те ще възстановят и апетита ви, пише narodnirecepti.blogspot.com.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *