Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мед и канела лекуват редица болести (II част)

Ароматната комбинация лекува дори и рак в напреднал стадий

Както вече ви информирахме в първата част на тази статия, ароматната комбинация от мед и канела е в състояние да излекува редица болести, сред които и рак.

Това сочат резултатите от проучванията на австралийски и японски учени. Специалистите са категорични, че ракът на костите и ракът на стомаха при това в напреднал стадий, могат да бъдат изцерени. За целта е необходимо да се приема смес от 1 ч.л. канела и 1 с.л. мед три пъти дневно. Лечението трябва да продължи 30 дни.

Ароматната комбинация лекува дори и рак в напреднал стадий
Ароматната комбинация лекува дори и рак в напреднал стадий

Комбинацията от мед и канела може да ни е от полза и в борбата с досадните пъпки. За да се избавим от тях трябва да смесим 3 с.л. мед – 1 ч.л. канела, да разбъркаме добре и да нанесем върху засегнатите места. Най-добре е процедурата да се прави вечер, а сутринта сместа да се отмива с топла вода.
За да има ефект, трябва да я прилагате поне две седмици.
При наличието на кожни инфекции наложете компрес от равни части мед и канела на засегнатото място. Компресът се прави до отшумяването на проблема.

Ако се чувствате изтощени или сте попаднали в плен на пролетната умора, приемайте ежедневно смес от равни части мед и канела. Изследван показва, че възрастните хора, които са се доверили на този метод, са много по-жизнени.
Можете да се избавите от лошия дъх като смесите по 1 ч.л. мед и канела с гореща вода. Използвайте сместа да жабурите устата си.
Приемът на мед и канела топи и излишните килограми. Трябва да приемаме по 1 с.л. мед и щипка канела, разтворени в гореща вода сутрин преди закуска и вечер преди лягане, пише ezine.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *