Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билки при предменструален синдром

Вземат се листата и цветовете на червена боровинка. На дна чаена чаша вода се слагат една чаена чаша листа. Ври 15 минути на тих огън и се прецежда. Пие се по половин чаена чаша 3 пъти дневно. Това силно пикочогенно средство не дразни бъбреците, затова е много популярно в народната медицина. Приема се при ПМС, при възпаления на бъбреците, бъбречното легенче и пикочния мехур, при бъбречнокаменна болест и захарен диабет.

Вземат се корените на селим. 30-40 грама корени се заливат с 1 литър водаи се оставят за една нощ върху печката. На сутринта отварата се оставя за 5-6 минути да ври на тих огън, 20 минути стои под капак , след което се прецежда. Това количество се изпива на 5 пъти през деня и е чудесно средство при отоци и менструални болки.

Вземат се корените на ряпа. На една чаша вода се слагат две супени лъжици нарязана ряпа. Ври 15 минути и се прецежда. Приема се по четвърт чаена чаша 4 пъти дневно като пикочогенно леко слабително средство, което освен всичко друго подобрява съня и успокоява сърцебиенето.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *