Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Болки в ухото се лекуват с лук

Фино настърган лук сварете в чаша олио, охладете го леко и го прецедете. С горещото олио напоете тампон и го пъхнете в ухото.Повтаря се много пъти на ден.

Предварително затоплете чаена лъжичка, като я подържите във вряла вода. Изтръскайте я от водата и напълнете четвърт от обема й със зехтин. Пациентът да легне или седне с обърнато нагоре и леко наклонено назад болно ухо. Проверете маслото да не е много горещо и го сипете в ушния канал. Внимавайте да не го разлеете по лицето и осигурете движението му право надолу.

Масажирайте нежно мястото под ухото, където се съединява с бузата. После покрийте ухото с дебел вълнен шал, за да стои топло и евентуално да не изтече зехтин навън.

150 г сок от лоза (напролет) се смесва с 50 г счукана билка дебела мара. Оставя се да ферментира 10 дни. Капват се по 2-3 капки в ухото до пълното оздравяване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *